Kaip jau rašė „Delfi“, ne vienas pastebėjo ir transliacijos metu nutikusį kuriozą, kuomet Monika Liu nespėjo persirengti suknelės ir pavėlavusi žengė ant pakylos. Tiesa, tai šou toli gražu nesugadino, tik privertė nusišypsoti ir prisiminti, jog tiesioginės transliacijos dažnai būna nemažas iššūkis didžiulei komandai, kuri jį ruošia.

Tą vakarą organizatoriai žiūrovams padovanojo ne vienos žvaigždės pasirodymą. Savo dainas atliko ryškiausi atlikėjai, nuskambėjo garsiausi praėjusių metų hitai. Tačiau transliacijos metu neapsieita ir be nesusipratimų.

Atėjus laikui į sceną žengti praėjusių metų „Eurovizijos“ žvaigždei Monikai Liu ir pradėjus skambėti jos dainai „Sentimentai“, žiūrovai suglumo. Ant pakylos atlikėja pavėlavo ir antrą kūrinį pradėjo ne nuo pat pradžių, garsiai ir su šypsena veide paskelbdama, jog... nespėjo apsivilkti suknelės.

Pirmiausia ant Monika Liu pasirodė vilkėdama juodą mados namų „MAS 924“ apdarą, tačiau vėliau, pagal sumanymą, turėjo pakeisti įvaizdį į ryškų rožinį apdarą. Būtent dėl to, kad teko persirenginėti, ji nespėjo laiku išeiti į salę, tačiau pasipiktinusių, greičiausiai, nebuvo – susirinkusieji kilo iš savo vietų, šoko drauge ir dainavo visiems puikiai mintinai žinomą dainą.

„Monikos Liu pasirodymas buvo vienas sudėtingesnių šių metų apdovanojimų ceremonijoje. Visa komanda turėjo iššūkį ne tik atlikti sudėtingą šou elementą – nuleisti lynais Moniką nuo arenos lubų, bet ir pakeisti aprangą per vos 30 sekundžių. Repeticijų metų tai pavyko sklandžiai, tačiau gyva ceremonijos eiga padarė savo – viskas šiek tiek užsitęsė ir Monika nesuspėjo scenoje pasirodyti numatytu laiku.

Monikos profesionalumas, reakcija į situaciją buvo tikrai puikūs ir suteikė pasirodymui dar daugiau žavesio. Ji sugebėjo dainuoti iš užkulisių net tuo metu, kai buvo rengiama suknele.

Džiaugiamės, kad kartu su ceremonijoje pasirodančiais atlikėjais pasirenkame išties sudėtingus pasirodymų scenarijus, tai suteikia daug įspūdžių žiūrovams.

Visa ceremonijoje dirbanti milžiniška komanda yra geriausi savo sričių profesionalai, kurie puikiai atlieka savo funkcijas ir suteikia nepakartojamus įspūdžius dalyviams ir žiūrovams“, – „Delfi“ komentavo renginio prodiuseris bei pasirodymų režisierius Henrikas Draugelis.

„Delfi“ žiniomis, Monika per generalinę repeticiją negalėjo pasimatuoti rožinės suknelės, nes jos dar neturėjo, todėl ir nebuvo iki galo aišku, ar ji spės greitai persirengti.

Monikai Liu penktadienio vakarą teko ne kartą lipti į sceną – jai buvo įteiktas apdovanojimas už metų kūrinį – „Sentimentai“. Statulėlės atsiimti atėjusi Monika paniūnavo šiek tiek „Sentimentų“ melodijos.

„Už šitą dalį pirmą kartą taip balsavo Balkanų šalys, – juokėsi M. Liu. – Ačiū visiems, kurie balsavo, kai išvykau į Italiją. Vis tik man metų daina yra „Stefania“, tad aukokite Ukrainai, nepamirškite.“

Taip pat Monika Liu renginio pirmoje dalyje dovanojo pasirodymą su ukrainiečių žvaigžde Alyona Alyona.

Visų renginio svečių įvaizdžius galite pamatyti nuotraukų galerijoje, o pirmadienį „Delfi“ portale išvysite ir specialią apdovanojimams skirtą TV laidą, kurioje galėsite bent akies krašteliu pažvelgti į VIP zonos linksmybes, raudonojo kilimo užkulisius ir interviu su svečiais.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)