Po to abu „Kastanedos“ nariai imsis grupės albumo įrašų. Nauja grupės kompaktinė plokštelė turėtų pasirodyti vasaros pradžioje.

Pasak Luko, jis jau yra parašęs apie 15 kūrinių, kai kurie jų jau pradėti įrašinėti studijoje. Žinoma, Duniui dar teks išmokti ir „Kastanedą“ išgarsinusias dainas.

Priminė fonogramas

Grupę prieš kelis mėnesius palikęs Kipišas garsiai prakalbo apie tai, kad „Kastanedoje“ dažniausiai tekdavo dainuoti pagal fonogramą. Lukas neneigė, kad dalis pasirodymų iš tiesų būdavo „negyvi“, tačiau šito fakto nelinkęs sureikšminti.

„Keistai Kipišas šneka – lyg kas jį būtų vertęs dainuoti pagal fonogramą. Kartais tiesiog nebūna sudaromos sąlygos dainuoti gyvai. Visi muzikantai apie tai žino. Dainuoti gyvai yra kur kas maloniau. Aš ir Dunis esame už gyvą atlikimą. Todėl repetuojame ir dainuosime gyvai“, – pasakojo Lukas.

Pykčio nelaiko

Ant buvusio grupės nario Kipišo Lukas sako nepykstąs. Atlikėją stebina tik tai, kad buvęs grupės narys savo koncerto reklamai panaudojo kūrinius, kuriuose skamba jo balsas.

„Nejaugi taip sunku nueiti į studiją ir perdainuoti savo balsu. Kai išsiskyrėme, aš nenaudojau fonogramų, kur skamba Kipišo balsas“, – kalbėjo žinomas atlikėjas.

Lukas pripažino, kad Dunis – geresnis vokalistas nei jis.

„Dabar „Kastanedos“ vokalinė pusė bus stipresnė nei anksčiau. Užtat Lukas turi daug muzikinių idėjų. Taip ir turėtų būti grupėje – vienas narys turi papildyti kitą“, – šypsodamasis L.T. sakė D.Baumila, geriau žinomas Dunio vardu.

Vestuvių rūpesčiai

Beje, scenoje Lukas su Duniu nebus dviese. Jie planuoja, kad per grupės pasirodymus talkins šokėjos, diskžokėjas, perkusininkas. Pats Lukas ketina į rankas paimti gitarą, kuria groti išmoko neseniai.

D.Baumila kol kas nežada atsisakyti darbo „Vingės terminale“ (šioje logistikos kompanijoje jis dirba pardavimų projektų vadovu – aut. past.).

„Kai bus įmanoma pragyventi iš muzikos taip, kaip norėčiau, tada mesiu darbą“, – sakė buvęs realybės šou „Dangus“ dalyvis.

Jam patinka dirbti su Luku, todėl apie solinę karjerą dar nelinkęs galvoti. Beje, atlikėjas dabar turi kitokių rūpesčių – balandžio 29-ąją jis susituoks su savo drauge Daine.

Lukas L.T. paneigė pasklidusius gandus apie skyrybas su žmona Ieva.

„Nežinau, kas paskleidė šiuos gandus, bet tai yra visiška dezinformacija“, – patikino atlikėjas.