Naujajame, energija trykštančiame kūrinyje „Gossip“ be žymiosios ketveriukės groja legendinis „Rage Against The Machine“, „Audioslave“, „Bruce Springsteen & The E Street Band“ ir kitų grupių narys Tomas Morello.

„Ši daina atsirado iš rifo, kurį mūsų gitaristas Thomas parašė prieš kurį laiką. Mes jį gana ilgai laikėme užantyje ir vis tobulinome. Tuomet prie mūsų prisijungė Morello ir į mūsų klasikinį „Maneskin“ žaismingumą įnešė šį bei tą neapsakomo“, – trumpai, kaip gimė „Gossip“ papasakojo grupės bosistė Vic.

„Didžiulė Tomo patirtis leido mums išmokti dirbti su kūriniais per daug negalvojant“, – apie darbo su gyva muzikos legenda patirtį dalinosi „Maneskin“ vokalistas Damiano.

„Jis įnešė ir šiek tiek įsiūčio į mūsų skambesį!“ – priduria būgnininkas Ethanas.

„Tomas yra vienas geriausių muzikantų, kurio visada klausiausi ir iš kurio mokiausi. Groti su juo man yra pats tikriausias svajonės išsipildymas. Tai – didžiulė dovana ir asmeninis šių metų akcentas“ – liaupsų Morello taip pat negailėjo „Maneskin“ gitaristas Thomas.

„Maneskin“ – „Gossip“ feat. Tom Morello:

Kalbėdamas apie darbą su „Maneskin“, pats Tomas Morello dar labiau negailėjo gerų žodžių:

„Kai sužinojau, kad yra tokia rokenrolo grupė iš Italijos, kuri veda iš proto visą pasaulį, pagalvojau: „Tikrai? Na, nejaugi!“. Tuomet pamačiau juos gyvai ir buvau pakerėtas. Jie, be abejonės, yra garsūs, be abejonės – seksualūs ir be abejonės – „rokavi“. Jie tikrai nusipelno būti vieni iš rokenrolo etalonų jaunajai kartai. Man teko su jais improvizuoti jų studijoje Holivude ir, turiu pasakyti, kad „Maneskin“ – puiki grupė: visi puikiai groja, rašo puikias dainas ir užmezga gilų bei prasmingą ryšį su publika. Jie labai panašūs į kai kurias didžiąsias 9-ojo dešimtmečio grupes“.

Naujausias ir bene laukiamiausias „Maneskin“ albumas „Rush!“, kurį daugiausia prodiusavo Maxas Martinas ir Fabrizio Ferraguzzo, buvo įrašinėjamas Los Andžele, Italijoje ir Tokijuje. Albumas pasirodys jau sausio 20 d.

Atskleistas naujausio „Maneskin“ albumo „Rush!“ dainų sąrašas:

1 Own My Mind
2 Gossip Feat. Tom Morello
3 Timezone
4 Bla Bla Bla
5 Baby Said
6 Gasoline
7 Feel
8 Don’t Wanna Sleep
9 Kool Kids
10 If Not For You
11 Read Your Diary
12 Mark Chapman
13 La Fine
14 Il Dono Della Vita
15 Mammamia
16 Supermodel
17 The Loneliest

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją