„Visą laiką susilaukiame daug kalbų ir reakcijų į savo kūrybą, tačiau mums tai pavyksta natūraliai – darome kažką kitokio, kas atspindi mūsų asmenybes. Pavyzdžiui, bažnyčioje filmuotame „Kultūros“ klipe siekėme įamžinti tai, kad esame trap‘o pradininkai Lietuvoje, tačiau kontraversiški sprendimai sulaukė nemažai neigiamų atgarsių. Šiuo metu esame susikoncentravę ne tik į grupę, bet ir į savo solo karjeras, stengiamės suderinti šias kryptis ir įgyvendinti kuo daugiau projektų – turime pasirengę dar daug staigmenų“, – tikina Remis.

Suteikė antrą gyvenimą žinomai dainai

Pasak Remio, „Flying Saucer Gang“ grupė visada susilaukia daug dėmesio dėl savo išskirtinumo – gerbėjams jau įprasti kontraversiški kūriniai ir nestandartinės vietos vaizdo klipams, tačiau atlikėjai dar turi kuo nustebinti. Kaip teigia Remis, jis ir savo solinėje karjeroje nuolat ieško naujų kampų ar neišbandytų sferų, tai patvirtina ir paskutinis bendras kūrinys su Natalija Bunke – antrą gyvenimą gavusi daina – „Panelė verta milijono“.

„Radijo laidoje pristatinėdamas savo dainą gavau klausimą, su kuo norėčiau sukurti bendrą dainą. Per daug negalvodamas atsakiau, kad tai būtų legendinė merginų grupė, pavyzdžiui, „Yva“. Natalija klausėsi šios laidos ir man parašė su pasiūlymu atnaujinti savo dainą. Iš karto sėdau prie teksto ir po kelių mėnesių jau turėjome dainą bei klipą, kuris dabar renka milijonus peržiūrų“, – apie bendradarbiavimo pradžią pasakoja jis.

Pasak kūrėjo, suderinti tokius skirtingus muzikos žanrus nebuvo sudėtinga, nes abu atlikėjai puikiai jaučia Kauno bei naktinio gyvenimo pulsą. Anot jo, ir dainos žodžių rašymas buvo labai sklandus, nes kūrinio tematika atlikėjui labai priimtina – naktinio miesto linksmybės.

„Labai džiaugiausi galimybe dirbti su Natalija, kadangi ji be galo charizmatiška ir šilta, o tai tikrai nėra itin dažna šioje industrijoje. Žinoma, neatmetu galimybės ir ateityje klausytojams pristatyti bendrų muzikinių projektų. Atskleisiu ir vieną staigmeną – kartu su Natalija vasario mėnesį vykstančiame jos koncerte „Žalgirio“ arenoje kartu atliksime savo bendrą kūrinį“, – naujienomis dalinasi Remis.

Neapsiriboja vienu žanru

Kitas grupės narys – Gamka taip pat vis dažniau pastebimas scenoje vienas ar su kitais populiariais Lietuvos atlikėjais. Kaip teigia Gamka, jis be muzikos neįsivaizduoja savo gyvenimo ir kasdien siekia perduoti klausytojams savo žinutę bei plėsti žmonių emocijų spektrą. Atlikėjas šiuo metu yra grupių „FSG“ ir „Flash Voyage“ narys, o solinėje karjeroje bendradarbiauja su daug kam girdėtais lietuviškos scenos vardais, kaip Jokūbas Tulaba, benny b, Jessica Shy ir Gabrielė Vilkickytė.

„Mėgstu visokio žanro muziką ir neapsiriboju ties vienu skoniu ar stiliumi. Mano kūryba ateina iš to, kaip aš matau pasaulį ir kas mane jame supa. Nors daug laiko skiriu savo solinei karjerai, su broliu taip pat intensyviai dirbame ties „Flying Saurec Gang“ kūriniais. Mums puikiai sekasi kurti kartu – visada surandame tą vieną teisingiausią sprendimą, nors abu norime būti teisūs. Manau, kad daugiau nei 5 metus besitęsianti „FSG“ grupės kelionė padarė stiprią įtaką tam, ką kuriame ne tik kartu, bet ir atskirai“ – tikina jis.

Kiekviename žingsnyje lydi muzika

Abu atlikėjai sutaria, kad juos kūrybai įkvepia įvairiausi dalykai – gyvenimiški įvykiai ar kitų atlikėjų dainos, tad juos muzika lydi beveik kiekviename žingsnyje. „Flying Saucer Gang“, bendradarbiaudami su „Pildyk“, pristatė ir savo grupės vardines riboto leidimo ausines. Grupės nariai patys sukūrė išskirtinai ryškų dizainą – ant raudono ausinukų dėklo galima rasti ne tik kamufliažo detales, bet ir ekspresyvų ateivį, o ant kiekvieno iš ausinukų parašyti atlikėjų vardai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją