„Senokai rengėme didelį koncertą viduje, o paskutinį kartą ture buvome 2019 m. – tuomet koncertų erdvės buvo mažesnės“, – pranešime spaudai prisimena „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius.

Grupė šiai progai atsakingai ruošėsi ir stengėsi, kad visuose miestuose koncertų atmosfera būtų kiek kitokia, tačiau sceninis išpildymas, nepaisant itin skirtingų erdvių, būtų vientisas:

„Vilniuje – koncertų salė, Kaune – apleistas kino teatras, o Klaipėdoje – milžiniškas angaras. Tačiau pavyko sugalvoti koncepciją, kuri, nors ir skirtingu masteliu, bus išpildyta visuose trijuose miestuose. ”, – pasakoja Benas.

Koncertą pabaigė šokiu

Tąvakar į „Compensa“ koncertų salę susirinko virš 2 500 „ba.“ gerbėjų. Nepaisant spaudžiančio žiemos šalčio eilės prie įėjimo ėmė rikiuotis likus valandai iki durų atidarymo.

„Koncertai, kuriuose naujas dainas gyvai grojame pirmą kartą, man visuomet yra labai svarbūs. Šiandien kone pusė pasirodymo programos buvo būtent tokia. Esu euforijoje pagaliau galėdamas matyti realų klausytojų santykį su „NAUTO“, – tik baigęs pirmąjį turo pasirodymą džiaugėsi Benas.

Koncertą grupė pradėjo naujausiu singlu „Pažadai“, o daugiau nei 20 dainų pasirodymą rokeriai užbaigė singlu „Šokis“: „Juk šventė“, – trumpai paaškino „ba.“. Likę albumo pristatymo koncertai: sausio 14 d. Kaune – kino teatre „Daina“, sausio 28 d. – Klaipėdos „Hofe“.

Naujasis „ba.“ albumas „NAUTO“ pasirodė pernai rugsėjo mėnesį.

„Tai yra ne tik sunkiausias, bet ir sudėtingiausias mūsų darbas“, – trumpai nupasakoja Benas.

Didžiulę įtaką jo skambesiui padarė prodiuseris ir kompozitorius Domas Strupinskas: „Dirbti su Domu buvo mano sena svajonė.“

Naujausias „ba.“ klipas „Pažadai“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją