„Manau, kad kiekvienas ne kartą sau užduodame klausimą - „Kur tu?”, ypač, kai galvojame apie mylimą žmogų. Kartais bijome išreikšti savo jausmus, prisipažinti meilėje. Bet, kad ir kaip tai atrodo sunku, meilė yra stiprus reiškinys, kuris neleidžia mums nuleisti rankų, ir dėl kurio mes niekada nesustojame eiti pirmyn“, - apie naują kūrinį pranešime spaudai kalba Norbertas.

Singlo vaizdo klipas paslaptingas. Ką jis simbolizuoja?

„Klipe aplink mane šachmatais išdėliotos durys, kurios simbolizuoja klajojimą: po save, meilę, gyvenimą... Labirintas simbolizuoja sudėtingą, painią, klaidinančią padėtį. Jausmą, iš kurio sunku rasti išeitį. Minčių erdvę, kuri yra už kiekvienų durų. O išėjus iš labirinto - vėl patenki į tą pradžios tašką iš kurio mėginai pabėgti. Tai toks nesibaigiančio klajojimo efektas, vis užduodant sau klausimą - „Kur tu?”, - pasakoja atlikėjas.

„Manau, kad labiausiai mane įkvepia asmenybės, kilusios iš paprastų šeimų, kurios vaikystėje turėjo svajonę tapti tuo, kuo jie yra dabar. Kad ir kaip atrodė nepasiekiama, nepaisant nieko, jų svajonės išsipildė. Kaip ir mano - žingsnis po žingsnio pildosi, todėl noriu palinkėti visiems - nenustokime drąsiai svajoti“, - drąsina Norbertas.

O kokie atlikėjo ateities muzikiniai tikslai?

„Kol kas pasakysiu tiek, kad ilgai sėdėjau tyloje, todėl dabar metas atidirbti dvigubai už tą laiką, kurio metu buvo kilę svarstymų, abejonių. Dabar man viskas aišku, kur yra mano vieta ir ko aš noriu iš savo gyvenimo, tad ištikimiausi mano klausytojai ir tie, kurie prisijungė naujai, gali laukti ir tikėtis iš manęs visko“, - apie ateities muzikinius tikslus dalinasi atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją