Dar prieš koncertą garsi atlikėja teigė, kad šio pasirodymo laukia su nekantrumu ir tai bus unikali patirtis, rašoma pranešime spaudai.

„Šio pasirodymo laukiu su jauduliu, nes tai pirmas mano tokio formato koncertas Lietuvoje. Labai įdomu bus panirti į didesnio renginio atmosferą ir savaip prisidėti prie magiškos tarpušvenčio nuotaikos sukūrimo“, – būsimu koncertu tuomet džiaugėsi žinoma kūrėja.

Unikali buvo ne tik patirtis, bet ir visas dainininkės ir gausios muzikinės kompanijos sukurtas vakaras.

Koncertą pradėjusi su tokiais kūriniais kaip „Share My Disease“, „Paskutinio Mamuto Daina“ ar „Mėnulyje“ atlikėja nepaliko publikos laukiančios senųjų, gerai žinomų jos dainų.

Koncerte atlikėja grojo fortepijonu, armonika, gitara, o jai talkino muzikos grupė su Adu Gecevičiumi bei Pauliumi Vašku priešaky. Taip pat nuskambėjo ir pučiamųjų kvintetas kartu su Mėta Gabriele Pelegrimaite, Salomėja Kalvelyte, Simonu Kaupiniu, Kristupu Giku bei Danieliumi Daubaru.

Tokius kūrinius kaip „Elegantiškai Sninga“, „Kam?“, „Daybreak“, „Čia“ papildė ir violončelės garsai, kuriuos sugrojo violončelininkas Tomas Ramančiūnas. Kovo 18 d. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje ir kovo 31 d. Kauno kultūros centre, atlikėja kvies klausytis jaukių judviejų su violončele dueto koncertų.

Ketvirtadienio vakarą užburiantį koncertą, prasidėjusį nuo A. Orlovos solo fortepijonu kūrinių, vainikavo pilno grupės sąstato ir pučiamųjų kvinteto atliekami kūriniai iš naujausio, šių metų vasarą išleisto albumo „Laumžirgiai“.

Koncerte nuskambėjo „Laumžirgiai Mėlyni“, „The Garden of Love“, „Akyse Užges Paryžius“, „Apie Ką Šitas filmas“, o koncertą užbaigė naujausiu kūriniu „Dega“ bei dar niekur negirdėta daina „Einu“, kurią planuojama klausytojams pristatyti netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją