„Linkiu visiems atrasti ramybę šiame kalėdiniame chaose ir bėgime. Nekreipkime dėmesio į apledijusias gatves, neteiskime, o nusišypsokime viskuo nepatenkintiems žmonėms ir nepamirškime, kad ne lempučių skaičius namuose kuria magiją“, – sako Monika Marija.

Monika Marija kiekvienais metais turi tradiciją Kalėdas su šeima sutikti kartu ir džiaugtis namiškių kuriamu jaukumu ir džiaugsmu. Net jei artimiausieji išsibarstę po visą pasaulį, per Kalėdas jie vis tiek susitinka prie bendro stalo.

„Nepamirškime, kad Kalėdos labai greitai baigiasi, tad šventės jaukumo neužgožkime stresu ieškodami brangių dovanų, ar gamindami begalę patiekalų. Linkiu visiems, kad niekam nebesinorėtų eiti iš namų, nes juose – taip šilta ir jauku“, – dainos eilutėmis dalijasi Monika Marija.

Tai – jau antroji kalėdinė atlikėjos daina. Vos prieš savaitę Monika Marija išleido kūrinį „Vienas namuose“, kuris per trumpą laiką sulaukė daugiau nei 60 tūkst. perklausų.

Įvertinkite šventinę Monikos Marijos dainą „Kalėdos kartu“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)