Nuotaika buvo tokia pakili, kad sėdintieji nebesipiktino, kad stovintieji jiems trukdo. Greičiau jau patys stojosi ir jungėsi prie šokančiųjų. Visa arena nuo ketvirtos programos dainos „Atleisk tavęs nepažinau“ virto tūkstantine šokių aikštele, audringai reaguojančia į kiekvieną naujai suskambantį hitą, rašoma pranešime spaudai.

Nors visi puikiai žino legendines Sauliaus Prūsaičio dainas „39“, „Tu nemoki“, „Norim šokti“ ir „Vasara 3016“ ir Iglės hitus „Iš jausmo“, „Leisk bandyt“, reikia pripažinti, kad juos šiuo metu koncertiniu populiarumu jau pralenkė vasarą debiutavusi daina „Prie ežerėlio“. Ją teko kartoti ir atrodė, kad vis negana.

Saulius Prūsaitis pripažino, kad tokio pašėlimo tūkstantinės minios koncerte senokai, o gal ir niekada, nėra regėjęs.

„Publika buvo tikra svajonė. Vienu metu jaučiau, kad išskrisim į kosmosą visi su tokia nuotaika. Iš tiesų, buvo labai intensyvus šou, pareikalavo jėgų ir ištvermės, bet tai vienas geriausių mano pasirodymų, kurį ilgai atsiminsiu“, – sakė dainininkas ir pridūrė, kad jaučiasi patenkintas, o tai, turint omenyje, jo perfekcionizmą – nelengvai pasiekiama būsena.

Iglė pasakojo, kad šis koncertas jai tapo itin stipria emocine patirtimi.

„Esu taip dėkinga Sauliui už galimybę dalyvauti tokio lygio šou. Matyti milžinišką šėlstančią areną, kuri dainuoja drauge – jausmas, kuris šiurpuliukais vaikščiojo per kūną“, – scenos įspūdžius įvardino ji.

Tarpušvenčiu Sauliaus Prūsaičio ir Iglės laukia: gruodžio 27 d. Vilnius (paskutiniai bilietai), 28 d. – Alytus (išparduotas), 29 d. – Marijampolė (išparduotas) ir dvigubas Naujųjų išlydėjimas gruodžio 31 d. Palangos koncertų salėje (paskutiniai bilietai į papildomą šou).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją