„Žiema toks metas, kai pradedam šildytis vasaros prisiminimais, o mes kviečiam jais ne tik šildytis, bet jau su nekantrumu laukti ir kitos, ateinančios vasaros!“, – pasakoja festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

O laukti tikrai yra ko – į festivalį „Bliuzo naktys“ atvyksta Hammondo vargonų Jimi Hendrix‘u pramintas, australas – Lachy Doley, rašoma spaudos pranešime.

Lachy Doley yra garsiausias Australijos šių dienų bliuzo atlikėjas, kurio rankomis sklinda neįtikėtini garsai, kurie gali būti intensyvūs, žiaurūs, o kartais ir visai transcendentiniai.

Lachy Doley

Soul roko stiliaus, vargonininko Lachy Doley atliekama muzika nuolat plinta socialinėje medijoje ir sulaukia milijonų peržiūrų, Lachy jau spėjo sugroti daugiau nei 500 pasirodymų, tarp kurių ir daugybė žymių džiazo bei bliuzo muzikos festivalių, kaip Monrealio džiazo festivalis, tokie bliuzo festivaliai kaip „Bradbeach“, „Culemborg Blues Festival“, „Bejar Blues Festival“ ir pagaliau, šį unikalų atlikėją išvysime ir Lietuvoje – festivalyje „Bliuzo naktys“!

„Yra nuostabu kai tokius unikalius muzikantus ir dar iš taip toli, galima prisikviesti į Lietuvą ir į mūsų jaukią, unikalią festivalio „Bliuzo naktys“ atmosferą! Šiemet tikrai turėsim išskirtinių pasirodymų ir jau dabar labai laukiu šio Lachy Doley pasirodymo. Bliuzuose esame turėję atlikėjų iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Anglijos, Švedijos, Suomijos, Lenkijos bei daugybės kitų šalių, bet šįkart sulauksime ir tikro bliuzo iš Australijos!“, – pasakoja Algirdas Barniškis – Blėka.

Gyvos muzikos gerbėjai, ilgamečiai festivalio fanai ar tik pirmą kartą atvykstantys, festivalyje bus laukiami liepos 7-8 dienomis, visam savaitgaliui pasinerti į gaivališką bliuzų atmosferą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją