Viena labiausiai klausoma ir geidžiama jaunosios kartos atlikėja surengė grandiozinį koncertą „Žalgirio“ arenoje Kaune. Didžiausioje šalyje arenoje skambėjo ne tik garsiausios Jessica Shy dainos „Rožė", „Viskas, ką turiu", „Šokam lėtai" ir šios vasaros hitas „Tyliai pakuždėk“, bet ir nauji kūriniai iš būsimo albumo.

„Visiškai nesuvokiu to, kas ką tik įvyko. Koncertas prabėgo labai greitai. Žinau, kad jau dabar noriu tai pakartoti. Gaila, kad pati negalėjau pamatyti šio koncerto iš šalies - norėčiau vienu metu būti ir scenoje ir žiūrovų minioje“, - iš karto po koncerto įspūdžiais dalinosi Jessica Shy.

„Tai buvo mano svajonės išsipildymas - vienu metu norėjau ir šypsotis ir graudenausi. Užplūdo nepakartojamos emocijos“.

Jessica Shy įspūdingą šou ruošė su talentingų choreografų, scenografų ir režisierių komanda. Įsimintiniausiame dainininkės koncerte pamiltos dainos suskambo naujai.

Specialiai šiam pasirodymui buvo sukurta išskirtinė scenografija bei vizualinė medžiaga. Kartu dainavusią daugiatūkstantinę žiūrovų minią dainininkė stebino daugybe siurprizų ir netikėtumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją