„2022-ieji metai shishi buvo gan intensyvūs. Aplankėme milžinišką festivalį „Primavera Sound 2022“ Barselonoje ir tuo pačiu paatostogavom, turėjom iš viso bene šešis turus po Europą: aplankėm Prancūziją, Italiją, Ispaniją, Lenkiją, Vokietiją, Serbiją, Vengriją, Slovakiją, Olandiją, Čekiją, o Lietuvoje surengėm paramos koncertą Ukrainai su draugais Crucial Features, Godo Yorke ir Planeta Polar. Taip pat, pristatėme savo naują albumą! Pavargom, bet buvo labai linksmi ir sėkmingi metai“, – pasakoja grupės būgnininkė Benadetta.

Ne tik pasirodymai svarbiuose Europos festivaliuose, bet ir ketvirtas grupės albumas „Nearly Happily Ever After“ žymi pastaruosius muzikančių metus, rašoma spaudos pranešime.

„Prižadam, jog koncertuose tikrai pagrosim VISAS jo dainas! Gal dar pavyks ir pajuokauti. O visa kita, kaip jau išeis, turėtų būti linksma, nors aišku, galėsim kartu ir paliūdėti“, – sako atlikėjos.

Be muzikos grupė „shishi“ žada savo klausytojus Kaune ir Vilniuje nustebinti ir nauja grupės atributika. „Tiek bekeliaudamos prikepėm daug naujo grupės merch‘o, gal kam shishi‘škų kalėdinių dovanų?!” Kaip jau įprasta grupės koncertuose lauks ir sceninių drabužių turgelis.

Pastarąjį mėnesį grupė gyvena labai skirtingai – vienos narės koncertuoja su kitais projektais, kitos mokosi, dar kitos – eina garbanotis plaukų ir koncertuoja.

„Nors visos esame gan užsiėmusios, ir toliau planuojame kurti naują muziką, žinoma, ir koncertuoti. Žiemą galimai leisim sau daugiau laiko praleisti studijoje, sukurti kažką naujo ir gražaus. Bet mes toliau vaidensimės, jei ne Europoj ar kažkur Lietuvoje, tai socialiniuose tinkluose!“, – sako Maria Rosa, Victoria ir Benadetta.

Grupė prasitaria, jog pavasarį klausytojai sulauks ir naujausio grupės albumo vinilinės plokštelės pavidalu.

„shishi“ sudėtyje šiuo metu trash, surf, lofi, pop, punk muziką ir kasdienio gyvenimo temas narplioja Maria Rosa – Giedrė Nalivaikaitė, (el. gitara, vokalas), Victoria – Dominyka Kriščiūnaitė (bosas, vokalas) ir Benadetta – Kamilė Griušytė (būgnai, vokalas).

„Jau turim šimtą tūkstančių dainų, dėl to galim grot net tokį ilgą koncertą, kad atsibostų. Bet taip nedarysim. Muzikinėje programoje laukia senos geros, naujos geros ir, žinoma, visų laikų geriausios. Ar Laukiam? Labai laukiam! Ar atsivesti draugų? Taip!“, – sako „shishi“.

Artimiausi grupės koncertai vyks jau šią savaitę, gruodžio 15 d., ketvirtadienį, Vilniuje, Red Cat klube bei gruodžio 17 d., šeštadienį Kaune, Sinagogoje.

shishi – sushi express:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją