Kaip skelbia Rusijos žiniasklaida, N. Baskovas dalyvavo kasmetiniame naujametiniame koncerte „Goluboi ogoniok“ („Žydrasis žiburėlis). Tačiau jis negalėjo savarankiškai išeiti į sceną ir buvo vedamas pagalbininko, rašo unian.net.

„Kai statistai susėdo į savo vietas, salėje pasirodė Nikolajus Baskovas. Jis šlubavo viena koja ir buvo vedamas už pažastų. Matėsi, kad N. Baskovas sunkiai žengia kiekvieną žingsnį. Į sceną artistas pakilo padedamas pagalbininko, o atsisėdęs į savo vietą daugiau nevaikščiojo“, – skelbė Rusijos žiniasklaida.

N. Baskovas turi sveikatos problemų

Rusijos dainininkas ir atviras Vladimiro Putino šalininkas, palaikantis Rusijos karą prieš Ukrainą, šokiravo savo išvaizdos pokyčiais. „Natūralus blondinas“ priaugo daug antsvorio.

Kiek vėliau dėmesį į N. Baskovo išvaizdą atkreipė buvusi Valstybės Dūmos deputatė Marija Maksakova. Ji pastebėjo, kad putinistas atrodo ligotas.

„Dabar jis atrodo tiesiog ligotai. Ir net jei kalbėsime apie tai, kad iš jo buvo bandoma lipdyti savotišką Kobzoną, tai Kolia Kobzonu netapo, bet taip pat nebeprimena Baskovo. Manau, kad jis supranta viso to perspektyvą ir tai, kad viskas tik blogės. Tiek jo padėtis, tiek jo fizinė savijauta taps jam atlygiu už jo monstrišką ir net kiek netikėtą man poziciją (remti karą Ukrainoje, – UNIAN)“, – sakė M. Maksakova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)