O metams artėjant link pabaigos – „Local Blood“ skelbia naujausią savo grupės solinį kūrinį „Lovesong“ ir visus alternatyvos mėgėjus kviečia į išties ypatingą koncertą Vilniuje. Su jais tą patį vakarą scenoje koncertuos ir perspektyvi grupė iš Kauno „Rūmai“.

Naujausia savo soline daina „Lovesong“ grupė pasakoja apie buitinius santykius. Apie konfliktus, kurie vyksta už uždarų durų, kartais girdint kaimynams, o kartais paliečiančiais tik šeimos vaikų ausis. Daina yra įkvėpta „Local Blood“ grupės draugės pasakojimų apie „Tinder“ programėlėje randamų vyrų nuotraukas su žuvimis rankose.

Tai visad keldavo jai labai daug klausimų: „Kaip toks savęs reprezentavimas gali padėti susirasti antrą pusę? Ką tai reiškia? Ar didelė žuvis reiškia didelį libido? Kuo ta didelė žuvis yra geriau už mažesnę?“ Apie naujausią savo dainą grupė sako: „Ši daina yra pirmas žvilgsnis į mūsų naują kūrybos etapą. Su ja, baigiame distopinę diskoteką ir keliaujam į labiau intymius, tik už uždarų durų, dėl gėdos ar dar kažkokių priežasčių, kalbamus dalykus.“

„Local Blood“ – „Lovesong“ :

Artėjantis koncertas bus absoliutus „Local Blood“ vaikinų dabartinio įvaizdžio ir jų grojamos muzikos atspindys: „Tikimės, kad koncerto planuojamos scenografijos ir atmosferos rezultatas, pranoks tiek mūsų, tiek ir klausytojų lūkesčius. Mūsų planas „Loftą“ paversti tokiu, koks jis dar nėra buvęs. O per tiek metų jis yra buvęs tikrai labai įvairus. Tad be galo trokštame, kad ir mūsų klausytojams, tai, ką jie išvys, patiks taip pat, kaip ir mums patiems,“ — su nekantrumu pasakoja grupė.

„Local Blood“ – „Pressure“ (Sapiens Music):


„Local Blood“ vaikinai džiaugiasi, kad ant scenos tą patį vakarą lips ir bičiuliai iš Kauno – „Rūmai“: „Jiems tai bus geras atspirties taškas, nauja patirtis, auditorija, galbūt ir įkvėpimas tolimesniems darbams. Na o mums, artėjantis koncertas, yra ne tik šių grupei sėkmingų metų uždarymo koncertas, bet tuo pačiu ir naujo etapo pradžia, kuriame laukia dar vienas naujas albumas, daug koncertų, įvairių projektų bei kitų naujienų. Dėl to labai lauksime visų, palaikančių tokią muziką ir mus, kaip atlikėjus, šį ketvirtadienį koncerte.“

„Local Blood“ – „Control“:

Naujausią grupės solinę dainą „Lovesong“ jau galima išgirsti visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose. Ją bei dar kelias visiškai naujas dainas gyvai išgirsti galėsite paskutiniame šių metų grupės koncerte, gruodžio 8 dieną, Menų Fabrike „Loftas“ Vilniuje.

„Local Blood“ – „ Lovesong“ (Live Loftas Fest’22):

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją