Kaip tikina Ziggy Sound, pirmoji dainos „Bring Me Back To Life“ versija – gryna, nuoga, antroji skirta šokiams ir judesiui. Tuo tarpu naujausia versija tapo itin nostalgiška, kur didžiausias dėmesys skiriamas prisiminimams, rašoma pranešime spaudai.

„Šio kūrinio versija gimė klausant Kygo „Freeze“. Pajaučiau, kad šios dainos instrumentalas labai tinka mano melodijai, mano jau anksčiau parašytam kūriniui „Bring Me Back To Life“. Ėmiau dainuoti jį ant viršaus – tada kilo idėja sukurti kažką panašaus, su panašia emocija. Tačiau pabrėžiu – daina tikra nėra identiška jos originalui“, – sako Ziggy Sound.

Naujausia „Life“ versija – su nostalgijos pojūčiu išskirtinai šviesiam jausmui. Atlikėjas tikina, kad kartais pamirštame, kokius nuostabius momentus išgyvenome praeityje ir kiek puikių akimirkų, naujų žmonių ir įspūdžių dar laukia tolimesnėje kelionėje. Žygimantas ragina kartas nuo karto save pabudinti ir nepamiršti, kad gyvenime mus supa ir teigiamos, šiltos emocijos.

„Gražiausias gyvenimo spalvas reikia prisiminti – jei reikia, vėl ir vėl. O prisiminimai ir slypi šioje dainoje, – šypteli atlikėjas, kuris taip pat atskleidžia, kad kūrinį sukūrė ne vienas. – Šįkart dirbome kartu su Artiomu Grincevičiumi, jis žinomas iš grupės „Sadboi“. Artiomas jau žinomas Lietuvos popmuzikos pasaulyje – yra išleidęs albumą. Jis itin talentingas kūrėjas, tad kartu dirbti – nuostabu.“


Karjeros siekė ne tik Lietuvoje

Žygimantas muzikuoja jau kone 20 metų – yra įvaldęs ne vieną muzikos stilių bei sukūręs populiarius kūrinius atliekančią grupę.

„Muzikinis kelias prasidėjo vos ketverių. Tėvai mane užrašė į Noviko džiazo ansamblį. Ten dainavau. Vėliau ėmiau lankyti pianino klasę, o būdamas penktokas pradėjau groti ir gitara. Visa mano šeima buvo muzikali, pamenu, kad namuose nuolat skambėdavo muzika, – šypsosi Ziggy. – Iki įstojimo į ISM jau buvau sukaupęs nemažą muzikinę patirtį, tad ir universitete įkūriau grupę, su kuria grojame iki šios dienos. Koncertuojame 8 metus – tiesa, čia aš tik groju solo gitara. Mano kolega Jokūbas Mažeika, „Lietuvos balso“ finalininkas, grupės vokalistas. Su „Joel Band“ atliekame garsius koverius.“

Minėta grupė ir jos išpopuliarėjimas Ziggy Sound tapo dideliu tramplinu į šou verslo pasaulį. Atlikėjas jaučiasi dėkingas žinomam prodiuseriui bei šokėjui Vadimui Šuško. Šis žmogus buvo tarsi laidininkas pažinčiai su garsiais pramogų pasaulio atstovais.

Atlikėjo kolekcijoje – bendras kūrinys su Alen Chicco

Ziggy Sound scena yra dalinęsis su tokiais žinomais atlikėjais, kaip Jazzu, Monique, Andriumi Mamontovu ir kitais. O pirmąjį autorinį kūrinį muzikantas įrašė drauge su atlikėju Alen Chicco.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją