Ekskursijos bilieto nuotrauka pasidalijo „Telegram“ kanalas „Dnevniki znamenistostei“. Pabrėžiama, kad ekskursijos metu visi norintys gali pamatyti A. Pugačiovos buduarus, jos vyro Maksimo Galkino kambarius, drabužines ir vonios kambarius.

Nors šios išskirtinės ekskursijos po primadonos gyvenimo užkulisius bilietai kainuoja išties daug, fotografuoti A. Pugačiovos namuose griežtai draudžiama. O štai užmesti akį į A. Pugačiovos unitazą kainuoja 10 tūkst. 200 rublių (154 Eur).

Verta paminėti, kad surinktų lėšų A. Pugačiova sau nepasiliks. Ant bilieto nurodyta, kad visos už ekskursijas gautos pajamos atiteks pirmosios Ukrainos ponios Olenos Zelenskos labdaros fondui.

Ekskursijos bilieto nuotrauka / Foto: Telegram

A.Pugačiova iš Rusijos gyventi į Izraelį persikėlė rugsėjo 29 dieną, žinoma, kad ji jau turi šalies pasą. Vėliau žiniasklaidoje pasirodė informacijos, kad estrados primadona nori atsikratyti savo pilies Griaz gyvenvietėje, buvo skelbta, kad namus norima parduoti už milijardą rublių. Be to, Rusijos valdžia A. Pugačiovos vyrą M. Galkiną už paramą Ukrainai įtraukė į užsienio agentų sąrašą. Tada ir pati dainininkė pasiprašė į jį būti įtraukiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją