„Kaip gimė noras susiburti į duetą? Labai organiškai. Donatas Čemeris sukūrė dainą, kuriai tekstą parašė Rūta Lukoševičiūtė, ir pasiūlė man padainuoti. Tiek muzika, tiek žodžiai kažką viduje palietė, bet iškart žinojau, kad šią dainą norėsiu atlikti ne viena. Asta, kaip žmogus, kaip vokalistė labai tiko, todėl ir pakviečiau padainuoti kartu“, - pranešime spaudai sako Eva.

„Jau ne vienerius metus bendraujame, todėl nedvejodama sutikau. Ypač todėl, kad daina labai jautri, moteriška, skleidžianti šviesą“, - antrina Asta Pilypaitė.

Kaip teigia atlikėjos, daina skirta moterims – bėgančioms, skubančioms, laikančioms visus kampus. Toms, kurios pavargusios, neišsimiegojusios, kartais nusivylusios, bet vis tiek sugeba rasti jėgų judėti į priekį, kurios nepraranda tikėjimo ir vilties, o ypač pozityvumo. Nes tik tikėjimas žmonėmis, žmoniškumu, tik dalijimasis, pagalba vieni kitiems, laiku ištiesta ranka, švelnus, palaikantis žodis gali padėti, kai būna nepakeliamai sunku.

Paklausyti naujos Evos ir Astos Pilypaitės dainos „Ateina Šviesa“ galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją