Kritikai ir gerbėjai yra labai patenkinti unikaliais pasirodymais, o pirmo koncerto metu Adele itin susigraudino ir dėkojo žmonėms, kad jie liko ištikimi ir nesupyko dėl anksčiau atšauktų koncertų, skelbia metro.co.uk.

Būdama Las Vegase, garsenybė skiria laiko susitikti su gerbėjais. Socialiniuose tinkluose neseniai pasirodė naujas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota jos reakcija, kai atlikėjos veidas pasikeičia dėl gerbėjos telefono filtro.

Videoklipe Adele palenkia galvą ir nusišypso, tačiau jos šypseną netrukus pakeičia nuostaba: „Ką padarei mano veidui!?“

Gerbėja naudojo filtrą, kuris paplonino dainininkės nosį ir žandikaulį, o akis pavertė šviesiai žaliomis.

Adele atsitraukė nuo kameros, o paskui sugrįžo ir paklausė gerbėjos: „Kodėl naudoji tokius filtrus? Juk tikrovėje atrodome visai ne taip.“

„Žinau“, – liūdnai atsakė gerbėja ir išjungė filtrą, tada atlikėja vėl nusišypsojo prieš kamerą.


Kitame vaizdo įraše gerbėja puola į ašaras, Adele ją apkabina ir ramina: „Neverk!“

Žmonės iš viso pasaulio plūsta į Las Vegasą, kad pamatytų mėgstamą dainininkę, įskaitant keletą žinomų asmenų.

Praėjusį savaitgalį koncerto klausėsi Shania Twain – sėdėjo primoje eilėje užsidėjusi didelę šerifo skrybėlę, kad būtų sunkiau atpažįstama.

Pasirodymo metu Adele jos ir nepastebėjo, bet vėliau instagrame paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti S. Twain, ir parašė: „Ačiū Dievui, kad buvai su skrybėle, Shania Twain. Jeigu būčiau pamačiusi, kad čia tu, tikriausiai būčiau labai susidrovėjusi!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)