Interviu įsibėgėjant, atlikėjų bus pasiteirauta apie santykius. Kolega Karolis Talutis-Talaz pasidžiaugs neseniai įvykusiomis sužadėtuvėmis ir jau planuojamomis vestuvėmis. Netrukus pokalbis natūraliai pakryps ties Deividu. Bus pasiteirauta, o kaip santykiuose sekasi jam. Laidos žiūrovai pastebėjo, kad jau kuris laikas ant jo rankos nematyti vestuvinio žiedo. Atlikėjas iš pradžių į tai sureaguos ilga pauze.

2021-ųjų spalį Vilniaus santuokų rūmuose jis susituokė su savo tuometine mylimąja Jone Natkevičiūte. Poros pasveikinti tąkart atvyko ir artimieji, ir bičiuliai. Po ceremonijos jaunieji buvo puikiai nusiteikę – linksmai pozavo nuotraukoms, pademonstravo ir vestuvinius žiedus.

Grupė "8 Kambarys" (Deividas Alejūnas, Karolis Talutis)

Jonei Deividas pasipiršo dar 2019-ųjų pavasarį. Apie tai muzikantas pranešė socialiniuose tinkluose, po įrašu tuomet sulaukė gausybės sveikinimų. Deja, poros pasaka netrukus po vestuvių baigėsi – jiedu išsiskyrė.

„Turėjau žmoną. Nebesame mes kartu, – kurį laiką pramogų verslo užkulisiuose sklandžiusius gandus patvirtins jis. – Esame išsiskyrę. Tai įvyko prieš kokius pusę metų. Nesu mėgėjas viešai daug šnekėti šia tema, nes nematau tame prasmės, kadangi bet kokie santykiai yra dviejų žmonių reikalas.

Mes ilgą laiką bandėme taisyti savo santykius. Tikriausiai dar abu nemokėjome savęs valdyti, savo emocijų. Pykčiai būdavo maži, bet jie padarydavo nekokias pasekmes, būdavo įtampa namuose. Tai buvo viena priežasčių, bet šiaip... Nenoriu nieko daug sakyti. Bet mes tai padarėme labai draugiškai. Gražiai prisėdome, pašnekėjome ir nusprendėme, kad reikia sukti skirtingais keliais. Tiesiog išsiskyrėme ir viskas. Manau, tai buvo geras sprendimas. Tai buvo subrendęs sprendimas. Supratome, kad neišeina. Neišeina ir viskas. Abu esame per aštrūs vienas kitam esame ir viskas.“

R. Mackevičius savo pašnekovo pasiteiraus, ar yra kas nors, ką jis patartų žiūrovams, galbūt jis vedė per anksti?

„Mes draugavome šešerius metus. Ne per greitai mes susituokėme. Man apie ją viskas buvo aišku nuo pat pradžių. Aš jaučiau, kad ji yra mano žmogus. Tad jei ir jūs jaučiate, kad tai yra jūsų – pirmyn“, – Delfi TV eteryje tikins jis.

Laidos vedėjas Deivido perklaus, kas tuomet pasikeitė, kad dabar Jonė nebėra jo žmogus, tačiau atlikėjas patikins, jog taip tikrai nėra.

„Aš nenustojau taip galvoti. Aš niekada negalvosiu, kad tai nėra mano žmogus. Sakykime taip – aš dar esu savame kelyje. Nelinkėčiau tokio bičo, kaip aš. Mano mintys būna muzikoje ir man gaila, kad aš negaliu daug dėmesio skirti, man gaila, jog tas prioritetas yra kažkur ten ir tai veikia santykius. Bet tikėti ir jausti, kad tai yra mano žmogus – faktas. Aš niekada nenustojau ir nenustosiu tikėti, žinoti, kad tai yra mano žmogus. Taip, mes išsiskyrėme, galbūt taip bus geriau, gal žmogus bus laimingesnis be manęs. To ir noriu linkėti. Kai labai myli, to ir linki žmogui“, – teigs pašnekovas.

Apie santykius, iššūkius, pinigus, pavydo priepuolius publikoje, kuriozus scenoje, saugomas paslaptis ir dar daugiau – laidoje „Nepatogūs klausimai“ jau šį sekmadienio vakarą per Delfi TV.

„Delfi Plius“ prenumeratoriams išankstinė laidos premjera pasiekiama jau dabar!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)