„My Body” kalba apie rūpinimąsi savimi, susijungimą su gamta, ryšį su savo kūnu ir vidiniu pasauliu", – taip apie kūrinį kalba pati atlikėja.

Pasak jos, naujo albumo dainos skatina klausytoją įsivaizduoti vietą, kuri veiktų kaip apsauga nuo tamsių minčių ar triukšmingo išorinio pasaulio, rašoma pranešime spaudai.

„Kinematografiškos aranžuotės kviečia įsisukti į kokoną arba eiti į gamtą, vaikščioti basomis, apkabinti medį, įbristi į upę, klausytis jūros ošimo, – ko aš, gyvendama dideliame Paryžiaus mieste, labai pasiilgstu“, – sako Lina. Šį ir kitus albumo kūrinius dainininkė skiria kiekvienam, pasiilgusiam gamtos ir pasiilgusiam savęs.

„Daina „My Body” man yra stipriausias albumo kūrinys. Ji gimė turo metu, Madagaskare. Kelionės metu pajaučiau, kokia esu laiminga ir pilna energijos keliauti labai tolimus maršrutus, kad yra jėgų ir noro po 17 valandų kelionės mašina lipti ant scenos, dainuoti žmonėms ir mėgautis procesu. O mano kūnas padėjo man įgyvendinti viską, ko aš ėmiausi. Norint jam padėkoti ir gimė ši daina bei meilės sau pilnas vaizdo klipas“, – prisiminimais dalinasi dainininkė.

Vaizdo klipą Lina kūrė kartu su ukrainiete režisiere Andriana Baybuk, gyvenančia Paryžiuje.

„Norėjosi klipą filmuoti miške, kuriame aš atgimstu, transformuojuosi ir tampu geriausia savo versija. Tačiau dvi dienos prieš filmavimą atsikėliau surakinta nugara, negalėjau nei pasilenkti, nei pasisukti. Labai išsigandau, nes klipe turėjau judėti, šokti, lipti ant uolų, išlaikyti pusiausvyrą ir būti operatyvi daugiau nei 10 valandų“, – sako Lina.

Radus tinkamą gydytoją filmavimas įvyko, tačiau „My Body” pačiai atlikėjai tapo dar ryškesniu simboliu: „Nors filmavome klipą apie meilę sau, rūpinimąsi savimi, paskutinius mėnesius visai tuo negyvenau. Neužtenka tik norėti savimi rūpintis kartas nuo karto. Reikia tuo kasdien gyventi, kad tai suveiktų.“

Už pagalbą įgyvendinant vaizdo klipą atlikėja dėkoja savo vadybininkui Vincent Jacob & In The Sun, dizaineriams Fovari & Méphistophélès Productions bei On Aura Tout Vu už nuostabius kostiumus.

Kūrinį „My Body” bei visą naująjį albumą Lina Štalytė kūrė ir po ilgų ieškojimų įrašė kartu su Didžiosios Britanijos prodiuseriu Lef Germenlis bei Londone įsikūrusiais muzikantais. Darbas neliko nepastebėtas – atlikėja jau pasirašė sutartį su prancūzų muzikos platinimo kampanija „Inouïe Distribution“, kuri rūpinsis kūrinių distribucija Prancūzijoje bei platins fizinio formato albumą „Summer Nights” visoje šalyje.

Artimiausiuose atlikėjos planuose yra ne tik išleista „Summer Nights” vinilinė plokštelė, bet ir albumo pristatymas kovo 30 d. Paryžiuje, nuostabioje ZEBRE DE BELLEVILLE salėje. Lietuvos klausytojai naują albumą galės įsigyti jau vasario mėnesį, Vilniuje vyksiančioje Knygų mugėje.

Susitikti gyvai dainininkė pakvies 2023 metų vasarą. Lina Štalytė užsimena, jog laukia net keletas koncertų Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją