„Kaip vasarą, taip rudenį ir žiemą šiame gražiame gamtos kampelyje atvykusius sutinkame ne tik su pasiūlymais pasivaikščioti pažintiniais takais, ar nakvoti pušyno apsuptyje, tačiau kiekvieną savaitgalį kviečiame ir į išskirtinai šiltus, skirtingos muzikinės stilistikos vakarus, kiekvieno skirtingam muzikiniam skoniui“,– pasakoja Palūšėje, muzikos koncertus organizuojantis prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

Lapkričio mėnesį „Palūšės kopos“ erdvėse koncertą surengs, antrą kartą į šią erdvę sugrįžtantis – Mantas Jankavičius, lapkričio 19 dieną, ateinantį šeštadienį Mantas kartu su Domu Bajorūnu atliks savo akustinę programą, kurioje skambės garsiausi Manto kūriniai: „Viename pasaulyje“, „Drugeliai laisvi“, „Kalėdos vasarą“ bei kiti.

„Tikrai geras jausmas aplanko prisiminus praėjusių metų koncertą čia. Palūšėje yra ypatinga energija, o mano muzika tarsi sujungia gamtos ramybę ir besiklausančiųjų atviras širdis“,– pasakoja koncerto laukiantis Mantas.

Mantas – „Duok man jėgų (Iš Vilniaus į namus)“:

Lapkričio 26 dieną, pirmą kartą į „Palūšės kopą“ atvyksta legendinė Lietuvos roko grupė – „Pelenai“! Paskutinį rudens savaitgalį grupė atliks ne tik savo autorinę kūrybą, tačiau ir visiems gerai žinomus pasaulinius roko hitus, o kadangi grupės pagrindinis veidas – Česlovas Gabalis Lietuvoje dažnai tituluojamas ir lietuviškuoju B. Adamsu, „Pelenai“ savo programoje atliks ir jo kūrinius.

„Laukiame koncerto Palūšėje, nes tai mums nauja vieta, nauja patirtis ir emocijos! Iš kolegų muzikantų girdėjome daug gerų žodžių apie šią vietą, tad bandysim padaryti viską, kad paskutinis rudens savaitgalis būtų įsimintinas tiek mums, tiek publikai‘- pasakoja grupės „Pelenai“ nariai.

Pelenai – „Man taip patinka“:

Gruodžio pirmąjį savaitgalį, gruodžio 3-ąją muzikinė stilistika vėl keisis, ir į Palūšę sugrįš, čia pirmą kartą kaip solo atlikėjas pasirodęs šią vasarą vykusiame festivalyje „Galapagai“ – Gamka. Visiems jaunosios kartos muzikos mylėtojams Gamka puikiai žinomas, nes groja ir tokiose grupėse kaip „Flash Voyage“ bei „Flyer Saucer Gang“, o šią vasarą Germanas Daškevičius išleido savo debiutinį albumą – „Šaltos bangos“, kuris suskambo savo unikaliu „cold-wave“ skambesiu bei suvirpino ne vieno klausytojo širdį. Šventėmis jau alsuojantį gruodžio savaitgalį Gamka kvies į akustinį koncertą, kuriame dar gražiau atsiskleis jo kūryba!

Gamka – „Ne toks“:

Antrąjį gruodžio savaitgalį Palūšėje susiburti kvies ir šiuo metu vienu žinomiausiu šalies atlikėju tituluojamas – Vaidas Baumila!

„Labai džiaugiuosi sėkmingais metais, džiaugiuosi, kad su kolegomis muzikantais susivienijome ir kūrėme muziką visiškai negalvodami apie sėkmę ar nesėkmę, o tik apie tai kad yra gera tai daryti. Smagu, kad Palūšėje ir vėl galėsime pasidalinti savo kūryba su klausytojais. Galiu pasakyti, kad bus daug negirdėtų dainų iš naujausio mano albumo! Pažadu, kad bus jauku ir linksma ir mūsų tikrai laukia geras gyvo garso koncertas!“,– pasakoja Vaidas Baumila. Taigi gruodžio 10 d., „Palūšės kopoje“ suskambės ne vienas Vaido hitas ir naujausias atlikėjo muzikos albumas!

Vaidas Baumila – „Žaižaruoja“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją