Tai bus lyg vieno vakaro festivalis, subursiantis muzikos mėgėjus iš visos Lietuvos. Tačiau organizatoriai pasistengė, kad malonumą visi susirinkusieji pajustų ne tik ausimis, bet ir akimis.

Renginio vizualinius sprendimus kurti patikėta tikriems šios srities profesionalams – video grafikos bei animacijos specialistui Linartui Urniežiui, garsiam lazerių ir šviesų programuotojui Andriui Stasiuliui, vizualinių sprendimų architektui, šviesų dailininkui Eugenijui Sabaliauskui, kūrybinei „Showart“ komandai bei šviesų dizaineriui Elvinui Pociui.

Jie „Euforijos“ žiūrovams suplanavo išties neįtikėtinų patirčių. Scenoje kabantys ekranai bus tokio dydžio, kad „Žalgirio“ arenoje teks statyti kranus ir įrengti papildomus kabinimo taškus, kad juos išlaikytų – iki šiol tokio dydžio ekranų šioje salėje dar nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją