Ji sakė, kad norintieji atsisveikinti su jos tėvu, galės tai padaryti lapkričio 20 d., nuo 10 iki 14 val. laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“.

Viktoras Malinauskas – žymus estrados dainininkas, ilgametis ansamblio „Žvaigždžių kvartetas“ narys, pastaruoju metu scenoje jis pasirodydavo vienas. 1974 metais atliko Baltaragio dainas filme „Velnio nuotaka“.

Prieš keletą metų V. Malinauską buvo galima išvysti ir ne viename TV šou, kuriuose jis dalyvavo ir su garsiais, ir su gerokai jaunesniais kolegomis.

Irena Starošaitė ir Viktoras Malinauskas

Šie tuomet stebėjosi Viktoro jaunatviškumu.

„Nesuprasi, kiek jam metų. Šalia jo nereikia būti pasitempus, nors jis – didžiulis autoritetas, to bendraujant visai nesijaučia“, – sakė Gintarė Karaliūnaitė.

Tuomet Viktoras tik juokėsi: „Esu šiame šou (BTV šou „Dainuok mano dainą“, aut.past.) vyriausias, bet stengiuosi neišsiskirti iš jaunesnių kolegų. Džiaugiuosi, kad man nereikia imtis tėvo vaidmens ir jų auklėti“.

V. Malinauskas buvo mylimas ne tik scenos kolegų, bet ir moterų. Vyras buvo vedęs triskart. Žiniasklaidoje dainininkas atviravo, jog iki vedybų su trečiąja žmona Elena artimai bendravo dvylika metų. Su antrąja žmona Rita atlikėjas dėl neištikimybės oficialiai išsiskyrė 2005-aisiais, tačiau dar kurį laiką gyveno drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)