Glėbiuose gėlių ir nuoširdžių sveikinimų sukaktuvininkę „paskandino“ ne tik ją mylintys klausytojai, garsieji scenos partneriai Rytis Cicinas, Radži, Igoris Jarmolenka, renginių vedėjas Giedrius Gustas, bet ir bičiuliai. Apkabinti bei palinkėti sėkmės į gimtąjį Kauną vienam vakarui grįžusios dainininkės svečiai atvyko iš įvairių Lietuvos miestų, atskrido iš Airijos ir Anglijos.

Tarp švenčiančiųjų A. Gerikienei svarbią progą buvo galima išvysti ir į muzikos pasaulį pasinėrusią „televizijos gelbėtoją“ Sandrą Žutautienę su atlikėju Viktoru Vaikšnoru, dainininkes Giuliją ir Moniką Falcon, dainininkę Romą Mačiulytę, Justę ir Vytenį Partikus, aktorius Ritą ir Marių Sekmokus.

„Gimtadienius švęsti visada mėgau. Dar nuo mokyklos laikų į juos sukviesdavau daug draugų. Bet itin ryškiai prisimenu 33–ąjį“, – pasakoja A. Gerikienė.

Tąkart, likus kelioms valandoms iki svečių atėjimo, skubėdama iš antrame aukšte įrengtos kavinės, kurioje užsakė vaišes, šventės kaltininkė netiksliai ant laiptelio pastatė koją ir ji lūžo. Į gydymo įstaigą nuvežta Aušrinė švęsti grįžo su gipsu ir visą vakarą draugų buvo nešiojama ant rankų ir mėgavosi bičiulių iš grupės „16 Hz“ koncertu.

Smagus buvo 45–asis „Tikrosios išdykėlės“ gimtadienis – jame dalyvavo tiek draugų, kiek dainininkei sukako metų. Vakaro staigmena tapo dainininkų Radži ir Birutės Dambrauskaitės sveikinimas, kurio šventės kaltininkė nesitikėjo.

„Žinojau, jog jie koncertuoja toli nuo mano šventės vietos, todėl labai nudžiugau, kai, net pavargę po darbo, atvyko manęs apkabinti“, – sako A. Gerikienė.

Kartą per savo gimtadienį jai jau yra tekę koncertuoti su Ryčiu Cicinu. Tiesa, tuomet apie asmeninę atlikėjos progą publika nežinojo.

„Buvau sujaudinta, kai Rytis apie tai pasakė nuo scenos ir šimtai žmonių kartu sudainavo „Ilgiausių metų“, – prisimena dainininkė.

Liūdniausias Aušrinei buvo gimtadienis prieš dešimt metų. Jį atlikėja praleido Kauno klinikose.

„Pamenu, kiek buvo ašarų ir nevilties, bet, ačiū dievuliukui, kad manęs pasigailėjo ir gavau dar vieną progą savo gyvenime padaryti tai, ko dar nepadariau. Nuo tos dienos supratau, kokia brangi kiekviena akimirka ir kad reikia džiaugtis nubudus. Pasikeitė mano požiūris į daug ką. Dabar esu tikrai visai kita – noriu suspėti visur, dalyvauti visur, kur tik kviečia ir stengiuosi įgyvendinti savo svajones“, – patikina A. Gerikienė.

Gimtadienio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją