Jei iki šiol Tautvydą gerbėjai buvo įpratę matyti vieną su gitara, šįkart atlikėjas scenoje pasirodė su didžiule muzikantų grupe ir pritariančiosiomis vokalistėmis. Daugelis pamiltų ir drauge su sale dainuojamų dainų suskambo visiškai kitaip.

Pasirodymą buvo galima stebėti tiek sėdint balkone, tiek šokant parteryje. Iš ilgų eilių prie įėjimo jau buvo galima suprasti, jog gerbėjai susitikimo laukė ilgai ir koncertų salė bus pilna.

„Įrašyti trys albumai, išleisti trys vinilai, bet jausmas toks, lyg tai buvo viena, ilga patirtis. Todėl ir koncerto datoje (11.11) esantys vienetukai tarsi galėtų reikšti pirmojo veiksmo pabaigą. Netrukus prasidės antrasis veiksmas, o besibaigiantį pirmąjį vainikuokime didžiausiu mano soliniu koncertu“, – dar besiruošiant pasirodymui intrigavo FC Baseball.

Koncertas buvo filmuojamas profesionalios komandos, daugybe kamerų, tad panašu, jog jo įrašus bus netrukus galima pamatyti ne tik tiems, kurie renginį praleido, bet ir tiems, kurie norės dar ir dar jį prisiminti. Kad T. Gaudėšius turi išties didžiulį burį gerbėjų, buvo galima matyti ir iš to, kaip visas dainas susirinkusieji dainavo kartu.

„Jausmas – kosminis, kai užlipi ant scenos, pamatai tiek daug žmonių... Iškart, nuo pat pradžių, pajutau ir tą kitą jausmą – aš taip ilgai laukiau šio koncerto, ir mes visi laukėme ir nejaugi toks ilgai lauktas dalykas taip greitai praeis? Trečią dainą grodamas galvojau – blemba, jau trys, aštuntą grodamas galvojau – blemba, jau aštuonios, dešimtoje – mes jau beveik įpusėjome! Norėjosi stabdyti viską, kad kuo ilgiau užsitęstų, kad galėtum kuo ilgiau džiaugtis. Dabar noriu truputį pailsėti, o paskui matysiu, kas bus. Kol kas džiaugiuosi, kad užfiksavome tai, kas įvyko. Linkėjimai visiems!“ – po patirto triumfo kalbėjo FC Baseball.

Koncerte nuskambėjo 25 dainos - ir senesni kūriniai, ir tie, kurie dar „kvepia dažais“. Tačiau ir pastaruosius ištikimiausieji jau moka mintinai.

Susirinkusieji, galima sakyti, pamatė FC Baseball visiškai kitomis spalvomis. Juodai baltus klipus kuriantis ir tokiomis pačiomis nuotraukomis socialiniuose tinkluose besidalijantis dainininkas šįkart surengė roko koncertą ir tik nedidelę dalį dainų atliko akustine gitara. Skambėjo ir daina, kuriai muzikantai scenoje paliko Tautvydą visiškai vieną.

Koncerte netrūko ir pokalbių su susirinkusiais, ir šūksnių iš publikos. Vėliau šoko ne tik kojas apšilęs ir su jauduliu susitvarkęs Tautvydas, bet ir tie, kurie buvo nusipirkę sėdimus bilietus.

„Žaidimų“ akimirkos – nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją