„Gimtadienio proga noriu jums visiems padovanoti kai ką be galo gražaus. „You are Worth Saving“ jau galite rasti muzikos klausymo internetu platformose!

Man tai daug daugiau nei daina. Tai liudijimas apie tai, ką išgyvenau šiais metais, ir priminimas, kad mes vystomės ne vieni, o kartu su mus supančiais žmonėmis.

Šios dainos istorija prasidėjo ties mano tėvo gyvenimo kelionės apmąstymu. Tačiau be sūnaus niekada nebūčiau jos baigęs.

Nors kiekvienas turime eiti savo gyvenimo keliais, mes niekuomet iš tiesų nesame vieni. Net ir atsidūrę giliausioje tamsoje, niekada nežinome, kam apšviečiame kelią.

Esu palaimintas, jog turėjau šią patirtį. Ši daina yra gydomosios kelionės išraiška su mano vyriausiu sūnumi Pranu, tėvu, mano buvusia žmona Erica Jennings – mano vaikų mama, ir daugeliu kitų“, – šiltai naują kūrinį savo socialiniuose tinkluose pristatė muzikantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)