Laimėjusi „Euroviziją“, C. Wurst sulaukė didžiulės šlovės ir populiarumo visame pasaulyje, juk tokios išvaizdos atlikėjos užmiršti tiesiog neįmanoma, skelbia unian.net.

Visgi C. Wurst gyvenime įvyko pokyčių. Pirma, ji susigrąžino savo ankstesnį vardą – Tomas. Antra, nusikirpo ilgus plaukus ir atsisakė kosmetikos, todėl dabar vėl atrodo kaip vyras.

Conchita Wurst /Foto: stopkadrai

Tiesa, pomėgis auginti barzdą ir rengtis provokuojamais drabužiais išliko. Tai puikiai galima pamatyti jos instagramo paskyroje.


Garsėja ir palaikymu Ukrainai

Neseniai žvaigždė išreiškė viltį, kad Ukraina taps Europos Sąjungos (ES) nare, o kol kas paragino aukoti Ukrainos kariuomenės reikmėms, kad ji galėtų atmušinėti rusų atakas.

„Kartu apkabinkime Ukrainą, juk ji pakils iš pelenų kaip feniksas“, – anksčiau sakė C. Wurst, situacijai pritaikydama savo legendinės dainos žodžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)