Robbie Williamsas

Šiandien britų muzikos superžvaigždė Robbie Williamsas pristatė savo naujausio singlo „Lost“ vaizdo klipą. Daina – apie momentus, kai elgėsi neapgalvotai. Ji skamba ir naujajame dainininko solinės karjeros 25 metų jubiliejų žyminčiame albume „XXV“. Kitų metų kovo 10 d. Robbie Williamsas pasirodys Lietuvoje.

P!NK

Dainininkė, dainų autorė ir pasaulinė popmuzikos ikona Pink šiandien pristatė naują singlą „Never Gonna Not Dance Again“. Naujiena pasirodė kartu su nuotaikingu vaizdo klipu. Jo viena iš režisierių – pati atlikėja, tad nenuostabu, kad klipas – su gera humoro doze.

„Black Eyed Peas“

Ši kompanija išties nelabai ir buvo kažkur dingusi – tokie patys energingi, kaip ir prieš 20 metų „Black Eyed Peas“ pristato karštos latino muzikos ir kultūros įkvėptą naujieną pavadinimu „Simply The Best“. Kartu su singlu apskriejo ir žinia apie devintąjį grupės albumą „Elevation“, kuris, žadama, pasirodys jau lapkričio 11 d.

Bruce Springsteen

Roko muzikos ikona Bruce‘as Springsteenas pristato itin pakilios nuotaikos dainą „Don't Play That Song“. Ji taps jau lapkričio 11 d. pasirodysiančio 21-ojo Springsteeno albumo „Only The Strong Survive“ dalimi. Šią dainą 8-ajame dešimtmetyje atliko legendinė atlikėja Aretha Franklin.

SZA

Po šiokios tokios pauzės sugrįžta ir talentingoji ritmenbliuzo meistrė SZA. Ji pristatė singlą „Shirt“, kurį lydi muzikos žvaigždžių pamėgto režisieriaus Dave'o Meyerso kurtas Tarantino stiliaus vaizdo klipas. Ar šis SZA sugrįžimas reiškia, kad artėja penkerius metus laukto albumo pasirodymas?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją