Etapas santykiuose, kai tik vienas stengiasi, vienas nepaliaujamai kaltina save ir vis tiek nepasiduoda, bandydamas viską ištaisyti", tikina atlikėja Rūta ir pristatomo dainą Gęsta". Šis kūrinys yra viena siš anksčiau pristatyto atlikėjos mini albumo Lipam".

Dainininkė pasakoja, kad šiai dainai jau bandė kurti muzikinį vaizdo klipą, rašoma pranešime spaudai.

Buvome išvykę į Ispaniją, Los Caños de Meca, mažą miestelį, kuriame, su draugų kompanija, praleidome mėnesį laiko. Ten, prie vandenyno, bandėme įgyvendinti klipą, tačiau grįžusi namo į Lietuvą supratau, kad vaizdas ne visiškai koreliuoja su daina, tad nusprendžiau dar šiek tiek palaukti".

Visai neseniai Lietuvoje vykęs festivalis ,,Odisėja 72" tapo puikia proga pamėginti vaizdo klipą įgyvendinti dar kartą. Šis festivalis skirtas tobulėjimo ieškantiems ir iššūkių nebijantiems kino bei video kūrėjams. Šiais metais festivalis pakvietė Lietuvos muzikos atlikėjus ir kūrybines kino komandas burtis ir sukurti muzikinį vaizdo klipą per 72 valandas.

Pradžioje maniau, kad tai bus smagi avantiūra, kurioje sudalyvausiu, galbūt užmegsiu ryšius su šioje industrijoje besisukančiais žmonėmis, tačiau tokio rezultato aš tikrai nesitikėjau", apie patirtį festivalyje Odisėja72" pasakoja atlikėja Rūta Loop.

Dainą Gęsta" atsitiktiniu būdu išsitraukė naujai besikurianti kūrybinė kino ir video komanda Black box". Rezultatas patiko ne tik visai kūrybinei komandai bei atlikėjai Rūtai Loop, bet taip pat ir laimėjo festivalio nominacijoje Geriausia kinematografija".

Kūrybinės komandos režisierė Greta Dirmauskaitė taip pat pasidalino patirtimi kuriant klipą.

Tiek paklausius dainos, tiek pasikalbėjus su Rūta man labiausiai norėjosi perteikti tą smelkianį vienatvės ir netgi praradimo pojūtį. Galbūt todėl balta erdvė, menamas kambarys labiausiai tiko atskleisti tą jausmą, kai jautiesi labai vienišas, kuomet norisi gulėti ant grindų, o visi šešėliai bei daiktai aplink pasidaro pernelyg aštrūs ir akcentuoti. Labai džiaugiuosi šia patirtimi bei pažintimi, nes pats kūrimo procesas nebuvo sudėtingas, filmavimas buvo jaukus ir nepaisant spaudžiančio laiko, viskas vyko ir įvyko ramiai, o rezultatu esu labai patenkinta".

Atlikėja džiaugiasi, kad šiai perspektyviai komandai taip puikiai pavyko pajusti dainos žinutę ir perteikti tai vaizde: Man visuomet klipuose norisi perteikti ne režisuotą istoriją, o atmosferą, vaizdą, kuris stiprintų pačią dainą ir perteiktų jos emociją. Manau jiems puikiai pavyko ir aš galiu drąsiai išleisti šį klipą savo, kaip atlikėjos Rūtos Loop vardu."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją