„Net nesitiki, kad ankstesnį kartą Vilniuje koncertavom dar prieš pandemiją, 2019 metais. Bus gera sugrįžt į jūsų puikų miestą, sutikt naujų žmonių ir dalintis scena su „Nothing But Thieves“, – sako „Carnival Youth“ muzikantai, linkėdami „Colours of Bubbles“ greičiau pasveikti.

Carnival Youth – Never Have Enough:

Jau poryt, spalio 27 dieną, „Nothing But Thieves“ surengs baigiamąjį savo turo „Moral Panic Tour“ pasirodymą Vilniuje, „Compensoje“. Prieš atvykdami į Vilnių šiandien muzikantai lankosi Helsinkyje, rytoj koncertuos Taline.

Latvių grupė „Carnival Youth“ taip pat gerai pažįstama lietuvių publikai. Muzikantai yra surengę koncertus Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Alytuje, Palangoje, pasirodę festivalyje „Loftas Fest“, Lietuvos radijo stotyse skambėjo grupės kūriniai „Never Have Enough“, „Love Is the Answer“, „Desktop“ ir kitos. Naujausią dainą „Sunshine“ grupė pristatė rugpjūčio mėnesį.

Jau kitą mėnesį „Carnival Youth“ į Lietuvą sugrįš ir su soliniais koncertais – lapkričio 18 dieną Kaune, „Sinagoga Studio“, ir lapkričio 19 dieną Vilniuje, muzikos klube „Tamsta“.

Carnival Youth – Sunshine:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją