Skausmą muzikantas išliejo viešai, pasidalindamas jautriu įrašu socialiniame tinkle. Instagrame jaunas muzikantas atskleidė, kad neteko senelio, kuris jam buvo labai artimas.

Itališkai prabilęs D. Davidas pasidalijo, kad būtent senelis jį nuveždavo su Fiat 500 visur, kur tik jam reikėjo, su juo jis paragavo vyno ir net surūkė pirmąją cigaretę.

Negana to, ryšys su laiku tik stiprėjo. Jis iki paskutinio atodūsio didžiavosi savo anūku ir pakiliai kartodavo, kad yra „dainininko senelis“.

„Tu privertei mane daug kartų juoktis, tačiau šiandien tu taip pat verti mane šiek tiek verkti. Ačiū už viską. Amžinai“, – rašė gedintis anūkas ir pasidalijo senelio nuotrauka.

Delfi primena, kad „Måneskin“ – italų roko grupė, kuri 2021 metais laimėjo „Euroviziją“. Grupėje groja vokalistas D. Davidas, bosistė Victoria de Angelis, gitaristas Thomas Raggi ir būgnininkas Ethanas Torchio.

Pastarieji metai grupei buvo tarsi uraganas. Jie nuolat keliauja po pasaulį, susitinka su gerbėjais nuo Japonijos iki Amerikos ar nuo Europos iki Pietų Amerikos.

Šiemet grupė sugrojo daugelyje svarbiausių ir didžiausių pasaulio muzikos festivalių: nuo „Lollapalooza“ iki „Rock in Rio“, „Pinkpop“, „Rock am Ring“ ir daugelyje kitų. Tuo pačiu metu muzikos topuose karaliavo ir toliau sėkmingai laikosi grupės singlas „Supermodel“, turintis jau daugiau nei 170 mln. perklausų internete.

Prie sparčiai augančio grupės pasiekimų sąrašo šiais metais prisidėjo ir žymiųjų italų pasirodymas šių metų MTV VMA apdovanojimuose, kuris pasirodė pernelyg karštas tiesioginiam eteriui ir buvo išcenzūruotas, tačiau vėliau atkurtas. Tą vakarą „Måneskin“ taip pat atsiėmė ir vieną apdovanojimą. Tai yra pirmasis VMA apdovanojimas įteiktas muzikantams iš Italijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)