„Meilė, koks subtilus ir tyras jausmas. Bent kartą gyvenime esame mylėję visi. Vieniems pasiseka ir jie lieka mėgautis ja iki gyvenimo galo, kiti lieka mylėti be atsako, dar kiti myli tyliai ir slepia savo jausmus.

Ir tie kurie myli skaudžiai, kenčia bet myli ir su baime bei viltimi laukia pasikeitimų. Pasikeitimų, kurie dažniausiai niekada ir neateina. Mes dažnai mylime meile, kuri skaudina, kuri nuodija mus iš vidaus, kuri neprašo atleidimo, kuriai atleidžiame patys, nes kartą tai patyrę nemokame be jos gyventi.

Grįžtame dar kartą ir dar kartą į tą užburtą ratą, iš kurio nerandame išėjimo, nes galbūt jo ir neieškome. Bijome išeiti, nes bijome likti vieni ir nemylimi. Ir tuo metu atrodo, kad geriau meilė, kuri skaudina, nei visai be jos. Todėl šia daina ir noriu visiems palikti žinutę, jog meilė moka pakylėti aukštyn arba numesti žemyn. Sudaužyti tave į mažytes šukes, kurias surinkti sunku, o surinkus vėl turėtum būti Tu.

Todėl sakau, patikėkite, niekas taip neskaudina kaip meilės nuodai“, – sako naują dainą pristatanti atlikėja Mia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją