Delfi susisiekus su M. Pilibaityte, žinoma moteris teigė, kad spalio mėnesį su antra puse Prancūzijoje turėjo reikalų, todėl tuo pačiu nusprendė šioje šalyje ir šiek tiek paatostogauti.

Nicoje ir Kanuose atlikėja lankosi jau ne pirmą kartą, tačiau šios kelionės metu jai teko susidurti su keliomis apgavystėmis.

„Vienai parai užsirezervavome viešbutį Nicoje, vėliau planavome persikraustyti į kitą, galvojome, gal šis mums nepatiks. Kai keliaujame automobiliu, mėgstame išbandyti viešbučius“, – Delfi pasakojo M. Pilibaitytė.

Kadangi viešbutis paliko gerą įspūdį, atlikėja su draugu nusprendė jame pasilikti dar vienai parai.

„Už tą pačią kainą mums pasiūlė prasitęsti viešnagę tame pačiame kambaryje. Vis dėlto, kai tai norėjome padaryti ir trečią parą, mums administratorius pasakė, kad pratęs kambarį, tačiau reikės mokėti 80 eurų daugiau. Pasakiau, jog kaina buvo kita, vėliau administratorius atsiprašė, patvirtino – kaina lieka pirminė, nepakitusi, taigi, kambaryje gyvenome tris paras už tą pačią kainą“, – prisiminė žinoma moteris.

Vis dėlto atėjus laikui išvykti, M. Pilibaitytės buvo paprašyta už tris paras sumokėti 150 eurų daugiau, nei priklausė.

„Pradėjau aiškintis, kol galiausiai mums pasakė, kad kaina turėtų būti 150 eurų mažesnė. Buvo pasakyta, jog priskaičiuota papildomų paslaugų, nors jomis nesinaudojome, tik ateidavome pernakvoti į viešbutį“, – sakė M. Pilibaitytė.

Tačiau tai nebuvo vienintelis nesusipratimas, su kuriuo atlikėja susidūrė atostogų metu. Nuvykusi į Kanus su draugu ji apsilankė restorane, kuriame porą, anot žinomos moters, ir vėl bandė apgauti.

„Toks įspūdis susidarė, kad Prancūzija – apgavikų kraštas, bent jau ten, kur turistinės vietos“, – savo sekėjams socialiniame tinkle pasakojo M. Pilibaitytė ir pridūrė norinti visus perspėti, kad būtų atidesni.

Atėjusi papietauti į vieną iš paplūdimyje esančių restoranų, atlikėja su draugu sakė užsisakiusi po vieną patiekalą ir gėrimus, tačiau sumokėti turėjusi kur kas daugiau, nei buvo nurodyta meniu.

„Buvo išrašyta 112 eurų sąskaita, Deividas pasakė, kad mokės kortele, o padavėjas, kuris buvo išskirtinai malonus, įvedė 142 eurus. Istorija tuo nepasibaigė. Nusprendžiau pasikviesti padavėją, kad parodytų, už ką mokame pinigus“, – pasakojo M. Pilibaitytė.

Tačiau sąskaitos pora nesulaukė, atėjęs padavėjas tik paaiškino, kad sumą sudaro ir aptarnavimo mokestis.

„Vadinasi, 30 eurų yra aptarnavimo mokestis kavinėje, sakyčiau nemažai. Kai išėjome, Deividas parašė jiems į jų puslapį bei „Tripadvisor“ programėlėje paliko atsiliepimą. Galiausiai su mumis susisiekė iš šio restorano, pasakė: „Grįžkite atgal, grąžinsime jums 30 eurų“, paaiškino, kad jokių aptarnavimo mokesčių nėra. Iš mūsų vaikinukas sau į kišenę įsidėjo 30 eurų. Be abejonės, tam vaikinui turbūt nebus taip lengvai atleista“, – istoriją pasakodama vylėsi atlikėja.

Ji sakė mananti, jog panašios apgavystės šiuose kurortuose vyksta nuolat, anot jos, tikėtina, kad pora nebuvo vienintelė, kurią apgavo.

„Kai važiuosite į Prancūziją, apsižiūrėkite, už ką mokate ir ar iš viso reikia mokėti tai, ką jums pasiūlo sumokėti“, – sakė atlikėja dalindamasi savo patirtimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)