Kitą dieną prorusiškas deputatas Romanas Chudjakovas pareiškė, kad, A. Pugačiovai su šeima išvykus iš gimtosios Rusijos, jos anūkai turėtų įsitraukti į Rusijos Federacijos gynybą ir būti išsiųsti į karą.

Tačiau aiškėja, jog ši informacija buvo dar vienas rusų melas. Tai patvirtino pats N. Presniakovas, kuris savo „Telegram“ kanale Nikita atsakė į vieno iš gerbėjų klausimą, ar iš tiesų buvo paimtas į karių gretas. Jo žinutė buvo trumpa ir aiški: „Netiesa“.

Priminsime, jog neseniai Ala Pugačiova su vaikais Liza ir Hariu išvyko iš Rusijos. Ji ten buvo grįžusi tik sutvarkyti keleto asmeninių reikalų. Žiniasklaidos teigimu, primadona iš anksto žinojo, kad negyvens savo name prie Maskvos. Ji tiesiog atvyko pasiimti iš mokyklos vaikų dokumentų ir paruošti pardavimui savo prabangius rūmus.

Jos sutuoktinis, garsus komikas Maksimas Galkinas neseniai Rusijoje buvo pripažintas „užsienio agentu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją