„Už lango šilumos vis mažiau, todėl norisi, kad kiekvieno žmogaus viduje jos būtų daugiau. Tikiu, kad klausytojai pajus mano dainoje transliuojamą žinutę, o galbūt pasidalins kūriniu su artimu žmogumi, kuris sušildo.“ – dalinasi kūrinio autorė Viltė.

Kūrėja pripažįsta, kad naujasis kūrinys „Šilta“ gimė visai netikėtai, pirmąsyk autorinis kūrinys pasirašė spontaniškai. Besiruošiant išeiti iš namų, atlikėja pradėjo niūniuoti dainos melodiją. Vėliau, nesudėtingai gimė ir kūrinio žodžiai. Viską paprastai įrašius į telefoną, gimė vis daugiau minčių ir idėjų, kur kūrinys turėtų nueiti, kokį klausimą klausytojui užduoti.

„Vasarą jaučiamės laimingi, esame apsupti pozityvių emocijų, nuotykių. Nenuostabu, jog atėjus vėsesniam laikotarpiui, žmonės ieško šilumos, artumo, nebe lauke, o tarp aplinkinių žmonių. Todėl su šiuo kūriniu ir klausiu – ar mes randame laimę ir žmones/žmogų, kurie/kuris mus sušildo visais metų laikais?“ – apie kūrinio pagrindinę mintį pasakoja Viltė Stelnionytė.

Kūrinį „Šilta“ prodiusavo norvegų prodiuseris Snorre Bergerud, kuris Lietuvoje dirba su Monique, jautì, Gabriele Vilkickyte ir kitais žinomais Lietuvos scenos vardais. Stelvilte su prodiuseriu kuria jau antrąjį kartą ir dalinasi, kad darbas ties šiuo kūriniu vyko sklandžiai, pavyko atsipalaiduoti įrašų metu.

„Mūsų darbas kartu su Snorre tikrai kokybiškas ir įdomus. Snorre moka nuraminti ir motyvuoti, kas man labai svarbu, nes tada galiu atsiplaiduoti, įsijausti ir leisti kūrybai lietis. Snorre beprotiškai profesionalus ir unikalus prodiuseris, todėl net nekilo klausimų ar toliau kurti su juo.“

Stelvilte naujausią kūrinį „Šilta“ jau galima paklausyti visose muzikos klausymosi platformose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją