Anot Rusijos radijo, jos dainos nebuvo prieinamos jau labai ilgą laiką. Tai tariamai argumentuota tuo, kad žvaigždė daugelį metų neišleido naujos kūrybos, skelbia unian.net.

„Jei kalbėtume apie Alos Pugačiovos dainas, jos dainos Rusijos radijo eteryje nebuvo transliuojamos labai ilgą laiką ir taip yra dėl to, kad dainininkei trūksta naujų dainų, kurios atitiktų mūsų auditorijos poreikius“, – teigė Rusijos žiniasklaidos grupė.

„European Media Group“ komentavo, kad grojaraščiai sudaromi pagal klausomumo diagramas, atsižvelgiama į tikslines auditorijas ir jų nuomones. O A. Pugačiovos dainos nėra įtrauktos į šiuolaikinių kompozicijų reitingus, nes jos esą buvo išleistos labai seniai.

Nepaisant to, „Retro FM“ eteryje A. Pugačiovos dainos skambėjo, buvo leidžiamos ir tos, kurios išleistos daugiau nei prieš 20 metų.

Verta priminti, kad neseniai Maksimas Galkinas Rusijoje buvo pripažintas „užsienio agentu“. Jis buvo apkaltintas tariamai Ukrainos apmokėtos politinės veiklos vykdymu.

Atsakydama į šiuos kaltinimus jo žmona A. Pugačiova kreipėsi į Rusijos vyriausybę, kad ši ją taip pat pripažintų „užsienio agente“ ir, solidarizuodamasi su vyru, pasisakė prieš karą Ukrainoje.

Beje, pati A. Borisovna su vaikais prieš mokslo metų pradžią grįžo į namus Maskvos srityje. Tiesa, kaip paaiškėjo, neilgam. Jau mėnesio pabaigoje ji iš mokyklos pasiėmė vaikų dokumentus, taip pat paruošė pardavimui savo namus ir paliko Rusiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją