Apie muzikanto mirtį paskelbė Dzūkijos naujienų portalas danielius.net.

Jame rašoma, kad didis muzikas per gyvenimą grojo ir ne vienoje garsioje grupėje, muzikos rašto mokė ir ne vieną muzikalių jaunuolių kartą, vėliau mėgo net ir kartu su jais visur koncertuoti. Vienas iš tokių pavyzdžių – tercetas su buvusiomis mokinėmis Simona ir Monika Juknevičiūtėmis.

Delfi primena, kad I. Čepaitis plačiau visuomenėje išpopuliarėjo po to, kai 2019-aisiais metais sudalyvavo muzikiniame šou „Lietuvos balsas. Senjorai“.

Visą gyvenimą grojęs ir kitus groti mokęs Irmantas save vadino užkietėjusiu rokeriu, niekuomet negalėjusiu dirbti paprasto darbo.

„Niekada nesu dirbęs nuo aštuonių iki penkių, nes man tai reikštų kapą. Grojau ir su Kastyčiu Kerbedžiu ir su Gyčiu Paškevičiumi, taip pat buvau ne vienos rokerių grupės bosistas. Niekada neįsivaizdavau kitokio gyvenimo ir jo net negalėčiau gyventi“, – anksčiau yra pasakojęs senjoras.

Nepaisant savo pašėlusios jaunystės ir nesibaigiančių koncertų bei vakarėlių, širdį atvėręs bosistas muzikiniame projekte atskleidė, kad su žmona laimingai pragyveno net keturis dešimtmečius.

Spalio 6-ąją muzikantui būtų suėję 65-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją