Kalbos apie tai, kad A. Pugačiova turi Izraelio pasą, sklandė jau senokai, tačiau jokių įrodymų nebuvo. Dabar gi šį faktą patvirtino šaltiniai iš pasienio tarnybų, informuoja portalas UNIAN.

Verta prisiminti, kad A. Pugačiova, tik prasidėjus Rusijos plataus masto invazijai į Ukrainą, kartu su vyru ir vaikais išvyko į Izraelį.

Vis dėlto prieš Rugsėjo 1-ąją žvaigždė sugrįžo į Rusiją ir net išleido vaikus į mokyklą.

Tačiau jos vyras, Maksimas Galkinas, pasiliko užsienyje. Beje, palyginti neseniai Rusijos valdžios organai jį pripažinto užsienio agentu.

Rugsėjo 29 d. pasklido žinia, kad A. Pugačiova skubos tvarka kartu su vaikais ir vėl paliko Rusiją. Tikėtina, kad sprendimą išvykti ji priėmė tada, kai stojo ginti M. Galkino – paprašė, kad Rusijos valdžia ir ją, lygiai kaip vyrą, įtrauktų į „užsienio agentų“ sąrašą.

Negana to, Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Romanas Chudiakovas pagrasino išsiųsti A. Pugačiovos anūkus į Ukrainoje vykstantį karą – žinoma, tiktai todėl, kad estrados primadona smerkia nusikalstamą Kremliaus režimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)