D. Varnas su operatoriumi vėlų rugsėjo vakarą tiesiog sėdo į automobilį ir pasileido į miestą. Be siužeto, be filmavimo komandos, be konkretaus maršruto, rašoma spaudos pranešime.

„Sukome ratus intuityviai ir filmavome nakties šviesas. Dar poroje vietų pasikėlėme droną. Vaizdai sugulė į dainos klipą, kuris, iš tiesų, yra mūsų to vakaro nuotaikos iliustracija ar vizualizacija. Vadinkite, kaip jums patogiau“, – sako Dainotas.

Dainoto Varno nuotaikos iliustraciją „Kaip tu jautiesi“ galite matyti čia:

„Tai yra daina apie mane. Nors ir užmaskuota, užglaistyta taip, lyg vyras dainuotų moteriai, tačiau klausimai, kurie skamba, skirti būtent man pačiam. Labai intymi daina, jei jau atvirai“, – prisipažįsta dainininkas.

Dainotas Varnas pasakoja, kad vasaros pabaiga jį visuomet stumia į lengvą liūdesį. „Turbūt nesu šia prasme išimtis. Geriausiai iš rudens melancholijos mane vaduoja būsimi darbai ir galimybė planuoti ateitį“, – sako Dainotas Varnas ir atskleidžia naujausius savo planus.

Dainotas Varnas / Foto: Vaido Užuraičio

Šią žiemą jis debiutuos populiariausiame lietuviškame tribute projekte „Frank Sinatra Show“. Drauge su Kauno bigbendu garsiausias Franko Sinatros dainas jis planuoja atlikti Vilniuje, Kaune, o Naujuosius metus pasitikti Marijampolėje.

„Sulaukiau šio malonaus pakvietimo iš Kauno bigbendo. Toks šiltas jausmas apėmė. Tai geriausia Kalėdų dovana, kurią gavau labai anksti – rugsėjį. Laukiu šių šou nekantriai. Bus gražu, muzikalu, šventiška. Jei svarstote, apie dovanas savo artimiesiems, labai verta pamąstyti apie „Frank Sinatra Show“. Aš pats seniai jau nebeperku dovanoms daiktų, o tik įspūdžius, emocijas, prisiminimus. Tai daug vertingiau“, – sako dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją