Grupės nariai jau metėsi ieškoti rėmėjų. Iš Panevėžio kilęs ir į Vilnių išsikėlęs "LT United" narys Saulius Urbonavičius-Samas prisiminė, jog studijuodamas Šiaulių pedagoginio instituto Dailės fakultete grojo ne tik Šiauliuose garsioje grupėje "Bix". Jis kreipėsi į Šiaulių merą prašydamas "LT United" paremti 50 tūkst. litų ir sužinojo, jog prašomos sumos negaus.

Anot miesto savivaldybės kultūros skyriaus vedėjos Patricijos Bielskienės, skyrius po Naujųjų metų išskirsto visus metų pinigus. Negana to, savivaldybės kultūros programų ir meno projektų rėmimo nuostatai leidžia finansuoti tik Šiaulių menininkus. Taigi Šiaulių savivaldybė tikrai nepadės grupei "LT United", kad jos daina "We Are The Winners" ("Mes nugalėtojai") nuskambėtų Atėnuose.

"Kol kas negirdėjau, kad Vyriausybė mus paremtų. Pinigų ieškome patys kur kas gali, - "Ekstrai" pakomentavo S.Urbonavičius. - Kitų šalių vadovai supranta, jog dalyvavimas Eurovizijoje - ne tik pačių muzikantų, bet ir visos šalies prestižo reikalas, todėl tam negaili milijonų. Lietuvoje įprasta pradėti nuo antro galo. Dar nežinia, už kokius pinigus rengsimės ir dalyvausime Eurovizijoje, o kritikų balsų jau apstu. Jau reikalaujama užimti ne žemesnę nei vienokią ar kitokią vietą, bet paramos niekas nesiūlo".