Neseniai laidoje „Nuo...Iki...“ A. Vėberis papasakojo, kad su Alanu Chošnau draugystė nutrūko dėl grupės „Naktinės personos“ dainų autorinių teisių vagystės.

„Jis išdrįso man į akis meluoti, slėpti už mano nugaros net porą metų, jis tiesiog išdavė, užgrobdamas visų „Personų“ dainų teises“, – atvirame interviu pasakojo A. Vėberis.

Po šio interviu A. Vėberis pasisakė ir socialiniuose tinkluose, šiuo įrašu žinomas atlikėjas sutiko pasidalinti su Delfi skaitytojais.

„Nors visą savaitę nebuvau Lietuvoje, kai pradėjo tiesiog plaukti žinutės ir skambučiai, supratau, kad LNK jau parodė „Nuo...Iki“ laidą.

Visiems nuoširdus ačiū: ir muzikantams, ir draugams, ir kolegoms, ir renginių organizatoriams, ir nepažįstamiems žmonėms.

Toks kosminis palaikymas rodo, kad jūs patys jau turite savo nuomonę apie tą „draugą“. Iš jūsų pasakojimų aš ir pats dar daugiau sužinojau „įdomių“ dalykų apie jį.

Užuojautos man tikrai nereikia (geriau nukreipkite ją Ukrainai), tik norėjau, kad visi sužinotų tiesą.

Gyvenimas nenuspėjamas, tuom jis ir įdomus!

Pačios laidos aš dar nemačiau, bet nekantrauju pažiūrėti, nes pats interviu truko apie tris valandas, tai laidos kūrėjai turėjo parodyti aukščiausią profesionalumo pilotažą montuodami laidą. Ačiū jiems!

Tuo pačiu sveikinu su „Naktinių personų“ 30-mečiu!“, – rašė A. Vėberis.

Delfi primena, kad po netikėtos žinios apie tai, kad legendinė grupė „Naktinės personos“ nutraukia veiklą, praėjo ketveri metai. Iki šiol nė vienas grupės narių – nei Aras Vėberis, nei A. Chošnau – nekalbėjo apie tai, kas atsitiko, kad po kelių dešimtmečių bendro darbo jie pasuko skirtingais keliais.

Šiais metais grupei sukaktų 30 metų, tačiau, kaip įprasta scenos senbuviams, jubiliejaus proga nebus nei koncertų arenose, nei albumo su geriausiomis dainomis.

Vietoj šventės televizijoje pasirodė atviras A. Vėberio interviu apie tikrąsias grupės iširimo priežastis ir, kaip pats sako, nusivylimą buvusiu scenos kolega.

„Nebegaliu ir nebenoriu tylėti. Visi „Naktinių personų“ gerbėjai ir dirbantys muzikos srityje pagaliau turi sužinoti tiesą“, – LNK išplatintame pranešime spaudai teigė A. Vėberis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)