Tai lyg vienos dienos festivalis, subursiantis muzikos mėgėjus iš visos Lietuvos, rašoma pranešime spaudai.

OG Version – populiarumo viršūnėje esantis naujosios kartos hiphopo atlikėjas, neseniai išleidęs didžiulio susidomėjimo sulaukusį antrąjį savo albumą. Soliaris ir Mark Dano – naujas duetas, trinantis ribas tarp šokių, pop ir trap muzikos, žadantis įaudrinti šokių aikštelę dar negirdėtais garsais ir naujovėmis. Tęsiant muzikinių žanrų sintezę, į komandą prisijungia ir naujausią albumą pristatantis atlikėjas, prodiuseris Ten Walls – puikiai visame pasaulyje žinomas techno muzikos fenomenas iš Lietuvos.

„Tai renginys, kurį privalo pamatyti visi muzikos mylėtojai, nes muziką girdite vienaip, o dabar pamatysite kitaip“, – sako organizatoriai.

„Pagal kiekvieno atlikėjo garso takelį bus programuojamos šviesų ir vaizdo šou. Tam, kad sukurtume Euforiją su visomis pasirodymų nuotaikomis ir muzikos stiliais, buvo pasirinkti geriausi Lietuvoje garso ir šviesų inžinieriai“, – pasakoja Algimantas Minalga-Soliaris.

„Tai bus beveik trijų valandų renginys, kurio metu žmonės keliaus muzikos žanrais. Ne veltui sakoma, kad skirtingos spalvos ir vizualizacijos gali sukurti skirtingus jausmus ir turi tam tikro magiško pojūčio. Apie tai ir yra šou „Euforija“, – kviečia organizatoriai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją