„Šių metų kulminacijai turime savo versiją. Po „Žalgirio“ arenos koncerto, keliames į Vilnių, kur savo solinio koncerto nedarėme jau kelis metus. Grįžtame į sostinę didžiausiam šių metų koncertui, po kurio niekam nekils klausimų, kodėl esame viena iš geriausių hiphopo grupių Lietuvoje“, – sako dueto „8 Kambarys“ nariai Talaz ir Corsalis.

„8 Kambarys“ ir Vidas Bareikis – „Ežero dugne“:

Tai bus didžiausias pastarųjų metų solinis koncertas Vilniuje, kuriame grupė pasirodys su jau gerai pažįstamu muzikantų sąstatu. Prie koncerto išpildymo jungiasi „AB Light“ komanda ir režisierius Saulius Baradinskas. Grupės gerbėjai išgirs ne tik gerai žinomas dainas – jų lauks ir nemažai specialiai ruošiamų staigmenų.

2013 m. rudenį susikūrusi grupė „8 Kambarys“ karjerą pradėjo nuosavoje įrašų studijoje, kur daug ir ilgai dirbo, kol atrado savitą muzikos skambesį. Sujungę savo solinius kūrinius, Talaz ir Corsalis pradėjo rengti koncertus repo muzikos vakarėliuose, pasirodydavo nedidelių miestelių klubuose ir baruose.

2018 m. duetas išleido debiutinį albumą „Atlantida“, iš kurio hiphopo muzikos gerbėjai labiausiai pamėgo hitus „Išmokyk mane šypsotis“, „Tyloj“, „Pasakyk man“ ir „Ieškau“. 2019 m. pradžioje „8 Kambarys“ ir Vidas Bareikis sukūrė ir įrašė žaibiškai išpopuliarėjusią bendrą kūrinį „Ežero dugne“. Bendra daina, kurią „8 Kambarys“ su Vidu Bareikiu kartu atliko ne viename festivalyje ir koncerte, tapo bene didžiausiu tų metų lietuviškos muzikos hitu.

Išpopuliarėjusį duetą netruko pastebėti, todėl „8 Kambarys“ greitai tapo laukiama grupė koncertų salių scenose ir didžiuosiuose muzikos festivaliuose. Duetas surengė koncertinį turą „#Defektas“, kurio metu koncertavo Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Vėliau „8 Kambarys“ pakvietė gerbėjus į išskirtinius pasirodymus „Vasaros terasoje“ bei koncertavo visuose didžiuosiuose muzikos festivaliuose „Granatos Live“, „Galapagai“, „Radistai Village“, „Karklė“ ir „M.A.M.A. vasara“.

2019 m. pabaigoje 8 Kambarys išleido antrąjį studijinį albumą „Panacėja“, kurį išpopuliarino dainos „Manęs nesužavėjai“, „Raudonam puodely“ ir „Jie viską žino apie mus“. 2020-aisiais „M.A.M.A“ apdovanojimuose buvo pripažinta geriausia hiphopo grupe ir atsiėmė statulėlę už geriausią metų dainą „Ežero dugne“, įrašytą kartu su Vidu Bareikiu.

Šių metų pradžioje „M.A.M.A“ apdovanojimuose grupė pelnė metų hiphopo grupės titulą ir surengė grandiozinį solinį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šiuo metu „8 Kambarys“ ruošia trečiąjį solinį albumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją