Šis koncertas yra įtrauktas į pasaulinį LP gastrolinį turą, kurio metu ji rengia daugiau kaip 60 pasirodymų skirtingose pasaulio šalyse ir pristato savo naujausią albumą „Churches“.

Lietuvoje charizmatiškoji Laura lankysis jau ketvirtąjį kartą ir čia turi savo ištikimų gerbėjų būrį, kuris su kiekvienu kartu vis auga – visi prieš tai buvę dainininkės pasirodymai Vilniuje buvo anšlaginiai.

Tai bus pirmoji Lauros viešnagė Kaune ir akivaizdu, kad beprotiškai laukiama ir rekordinė savo žiūrovų skaičiumi – šiuo metu prekyboje tirpsta paskutiniai bilietai, o organizatoriai ragina gerbėjus išvengti transporto spūsčių ir į renginį atvykti anksčiau.

Kartu su atlikėja atkeliauja visa koncertui reikalinga garso ir apšvietimo įranga. LP pasirodymą pradės visiškai naujas muzikos projektas – „Rio Kosta“. Po koncerto Kaune dainininkė tęs savo gastrolinį turą kaimyninėse Baltijos šalyse.

„Lost On You“:

LP savita išvaizda ir išskirtinis balsas vienus atstumia, kiti ja žavisi, o muzikos stilius, kurį sunku apibūdinti kokiu nors vienu muzikos žanru, nepalieka abejingų. Pilnos gerbėjų salės byloje, kad tai sėkminga šios kartos poproko dainininkė, lyg savitas Cyndi Lauper balso prototipas, smulki ir trapi Patti Smith antrininkė, romantiškas Robbie Basho „švilpukas“ ir daug daugiau.

LP muzika lydėjo nuo mažų dienų. Jos motina buvo operos dainininkė. Laura viename interviu prasitarė, kad pirmas įsigytas muzikos įrašas buvo „Led Zeppelin IV“, o pirmieji muzikos titanai, patraukę jos dėmesį – tai Leonardas Cohenas, Roy Orbisonas ir Freddie Mercury. Į klausimą, kokį muzikos leidinį su savimi pasiimtų į negyvenamą salą, ji nedvejodama atsako – „Rolling Stones“ – „Sticky Fingers“. Pirmą kartą į rankas gitarą pasiėmusi būdama aštuoniolikos, o iki tol grojusi klarnetu, muzikantė savo kūrybai akivaizdžiai sėmėsi įkvėpimo iš daugelio įtakingų roko grupių.

„Muddy Waters“:

Kelias į sėkmę ir pripažinimą Laurai nebuvo lengvas. Viename interviu dainininkė prisipažino, kad karjeros pradžioje porą kartų per mėnesį koncertuoti bare atrodė didžiulė sėkmė. Trapios ir jausmingos Lauros Pergolizzi žvaigždė ryškiai sužibo 2016 metais, išleidus albumą „Lost On You“. To paties pavadinimo titulinė albumo daina tuomet tiesiog susprogdino visos Europos radijo stočių eterius ir tapo platinine Lenkijoje, Graikijoje, Šveicarijoje, Italijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse. LP vaizdo klipų bendrų peržiūrų skaičius kasmet perkopia 300 mln., dainininkę cituoja leidiniai „Billboard“, „Paper“, „Out Magazine“, „V Magazine“, „Interview“, britų „Vogue“ ir kiti. Talentinga atlikėja aktyviai bendradarbiauja ir kuria dainas tokiems atlikėjams kaip „Backstreet Boys“, Cher, Rihanna, Celine Dion, Leona Lewis, Rita Ora, Christina Aguilera, Mylene Farmer ir daugeliui kitų.

„N‘oublie pas“ (su M. Farmer):

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją