Tiesa, minėtasis koncertas parko estradoje nevyko taip, kaip suplanuota. Po grupės „8 Kambarys“ pasirodymo į sceną turėjusios lipti Jessicos Shy publikai teko laukti beveik valandą. Renginio vedėjai apie tai, jog kažkas nutiko su technika, pranešė tik po maždaug 45 minučių tylos, kai gausiai susirinkę žiūrovai, nesuprantantys, kas vyksta, ėmė kelti šurmulį, buvo ir tokių, kurie neišlaukę pasuko namų link.

Dėl kilusių techninių nesklandumų atsiprašė ir scenoje pagaliau pasirodžiusi dainininkė, pažadėjusi, jog už visus nesusipratimus pabandys atlyginti surengdama įsimintiną šou.

„Labai ačiū visiems, kad palaukėte, ačiū už jūsų kantrybę, turėjome didelių techninių nesklandumų, bet visiškai nesvarbu, nes jie neturės įtakos šio vakaro pasirodymui. Mes su grupe paruošėme labai gražų pasirodymą, aš tikiuosi, kad išjausite jį 100 procentų“, – sakė dainininkė.

Gerokai vėliau, nei planuota, pasirodė ir Justinas Jarutis, publikai dovanojęs garsiausius savo hitus. Žvaigždžių muzika buvo girdima ir gerokai už parko ribų.

Vėliau minios patraukė į Prisikėlimo aikštę, kur per didelį ekraną galėjo stebėti krepšinio tarp Lietuvos bei Ispanijos rinktinių dvikovą. Vidurnaktį ten pat prasidėjo įspūdingas šou „Vilniaus sapnas“, kuriame persipynė muzikos, šokio ir vaizdo projekcijų elementai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją