"Nepasakyčiau, kad tai bus kažkoks ypatingas "drum'n'bass" pasirodymas. Tiesiog nemaža dalis kūrinių iš naujojo albumo "Cunami" ir taip kvėpuoja break beat ir "d'n'b" muzika. Tokie gabalai kaip "Sha ba da", "Laukti nelaukti", "Mūsų šiluma", "Jūra" ir net "Muzika", - pasakojo grupės lyderis Paulius Kilbauskas.

"Empti" šiuo metu neskubėdami dirba prie būsimo albumo. Per paskutinį mėnesį jau įrašyti keli nauji kūriniai.

Renginyje "Pulse Nr. 2" be "Empti" pasirodymo gros DJ'ai A.Sweet & M3 Sour, rūbų kolekciją "Dievybės Surenkančios Žaislus" pristatys Ramunė Strazdaitė ir Vilmantas Marcinkevičius. Foto darbų sesijas demonstruos Pink-Eye, Juozas Dūda ir Augustas G.

Juozas Dūda yra vienas labiau žinomų fotografų Lietuvos progresyvios muzikos srityje.

Jis yra daręs tokių muzikantų foto sesijas kaip SH, "JAZZ'us Juice", "Soja", "G&G Sindikatas". Juozas Dūda buvo vienas iš pretendentų atlikti foto sesiją naujam grupės SEL albumui. Fotografo "akies kontroliuojamas" objektyvas ne kartą užfiksavo ir kadrus, skirtus modernios popkultūros mėnraščio ORE viršeliams.

"Atsiradus skaitmeninei fotografija, žymiai sutrumpėjo vizualių idėjų realizavimo procesas. Viso to dėka, atsivėrė didesnės galimybės fiksuoti spontaniškus ir gyvus vaizdus. Kita vertus "skaitmuo" įneša ir daugiau intymumo. Ypač dirbant su modeliais. Vos užfiksavęs kadrą iš karto gali pamatyti rezultatą. Čia pat jį gali ir keisti. Galiausiai gali jį perduoti žmogui be jokių tarpininkų, kurie anksčiau ryškindavo juostas ir pan.", - apie skaitmeninės fotografijos privalumus kalbėjo Juozas Dūda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją