Prie „God Did“ dainų prisidėjo visas repo elitas: Dr. Dre, Eminemas, Future, Kanye West, SZA, 21 Savage, Lil Wayne, Travis Scott ir daugelis kitų. Be to, DJ Khaled pavyko suburti Johną Legendą, Drake, Jay-Z ir Rick Ross, rašoma pranešime spaudai.

Konkurencingame repo pasaulyje suvienyti tokį žvaigždyną pavyksta tik DJ Khaled. Dėl šios ir savo kitų žmogiškų savybių jis yra vadinamas muzikos vizionieriumi, inovatyviu influenceriu ir superprodiuseriu.

Šįkart ypač daug dėmesio superprodiuseriu vadinamas DJ Khaled skyrė dainai „Staying Alive“, kurioje girdime ir Drake, ir Lil Baby. Daina jau surinko 35 mln. mln. perklausų „Spotify“ platformoje ir 12 mln. vaizdo klipų peržiūrų „YouTube“. Taip pat „Staying Alive“ užėmė 5-ąją vietą prestižiniame „Billboard Hot 100“ tope.


Kartu su albumu pristatomi ir dar du vaizdo klipai – „Big Time“ ir „It Ain’t Safe“, o nuo rytdienos kasdien pasirodys dar po vieną vaizdo klipą, ir taip iki pat rugsėjo 1 d. DJ Khaled sugeba stebinti tiek savo ryšiais repo pasaulyje, tiek produktyvumu – jam limitų nėra.

DJ Khaled jau daugybę metų bendradarbiauja su didžiausiomis muzikos žvaigždėmis, tokiomis kaip Jay-Z, Beyonce, Nicki Minaj, John Legend, Justinas Bieberis, Rihanna, Snoop Dogg, Kanye West ir daugeliu kitų. Be muzikinės veiklos DJ Khaled yra parašęs bestselerį „The Keys“ apie kelią į sėkmę. Taip pat jis užsiima labdaringa veikla.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją