„Tai ne tik tėvynė. Tai ir svajonė, palinkėjimas visiems atrasti savąjį rojų kasdienybėje. Toks noras ir įkvėpė šią dainą“, – patikina pašnekovė.

„Noriu rojaus“ žodžių autorius – Kęstutis Šulcas, muzikos – Alna Katinaitė, prodiuseris – Ovidijus Velenas.
„Jau 10 metų gyvenu Londone, tačiau mintimis nuolat grįžtu į Lietuvą, jos jaukius kaimelius, žalius miškus ir, žinoma, į nepakartojamą Nidą, kur baigiau mokyklą. Šie prisiminimai mane įkvepia, suteikia dvasinės ramybės. Vaikystė – gražiausias mūsų gyvenimo tarpsnis, kai meilė pasauliui tryško per kraštus, kai svajonėms ir siekiams nereikėjo ribų. Tai buvo rojus žemėje, kurio man taip trūksta modernioje kasdienybėje“, – kalba kūrėja.

Anot jos, tačiau gera gyventi žinant, kad pasaulis pilnas artimų sielų.

„Kysa Šviesa, rašantis eiles ir dažnai su manimi jomiş pasidalinantis, yra naujosios dainos teksto autorius. Tik išvydusi jo parašytus žodžius, čiupau gitarą ir jos virto daina apie rojų, kuriame visi mokame mylėti, girdėti kitus ir tikėti savimi“, – sako dainininkė.

Alna muzikinę karjerą pradėjo prieš keturis metus, jau susilaukusi dviejų sūnų. Ji per tą laiką pristatė daug įvairaus stiliaus muzikos kūrinių, iš kurių labiau žinomi „Sauja riešutų“, „Follow Me“, „Take Your Time“, „Police“.

Alna savarankiškai išleido net tris albumus: akustinį solo „Streets Of Gold“, „Live It“ ir alternatyvaus roko „Hey you“. Taip pat 2020 metais išbandė jėgas lietuviškajame X faktoriuje, kur pasiekė finalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją