Regis, į koncertą pateko toli gražu ne visi norintys – visi bilietai buvo iššluoti akimirksniu. Nekeista, kad „Vasaros Terasa“ dar nė neprasidėjus pasirodymui buvo sausakimša.

Tiesa, nors koncertas nevėlavo ir prasidėjo beveik laiku, buvo susidurta su šiokiais tokiais nesklandumais – ant scenos vos žengusi pop scenos karalienė pastebėjo, kad neveikia jos mikrofonas. Dž. Butkutė sakė: „girdžiu tik save“. Atėjęs darbuotojas skubiai patikrino įrangą, o gerbėjai nesibodėjo parodyti didelio palaikymo dėl netikėto įvykio visiškai nepasimetusiai atlikėjai.


Nuo pat pirmo kūrinio Džordanos gerbėjai ėmė dainuoti kartu – dauguma žiūrovų mokėjo visas scenos karalienės dainas. Į Vilniaus mokytojų namų kiemelį įsikurusią terasą sugužėję žmonės buvo puikios nuotaikos ir visa širdimi dalyvavo koncerte.

Pasibaigus koncertui dainininkės gerbėjai dar labiau pašėlo ir šaukė „Pakartot!“.

Akimirkos iš koncerto:

Delfi primena, kad neseniai Dž. Butkutė surengė koncertą ir Palangoje, kuris taip pat sulaukė didžiulio dėmesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)