Norvegai „a-ha“ sugrįžta

Grupė „a-ha“ žinoma kiekvienam devyniasdešimtųjų melomanui, tačiau grupė nusprendė, kad ir šiais laikais gali pasiūlyti tikrą muzikinį grynuolį. Neseniai pasirodė singlas „I‘m In“, o kartu su juo ir žinia – dar šiemet išeis ir visas šių legendinių norvegų albumas.

Justinas Timberlake‘as ir Pharrellis vėl džiazuoja kartu

Superprodiuseriu vadinamam Calvinui Harrisui pavyko suburti dvi muzikos ikonas, kurios praeityje kartu yra sukūrusios daugybę muzikos hitų. Trečiajame Calvino single „Stay With Me“ iš būsimo albumo uždainuoja (o vaizdo klipe ir šoka) pats Justinas Timberlake‘as bei Pharrelis.

P!nk savo nauja daina palaiko Michelle Obamos iniciatyvą

Skandalingoji ir ryškioji P!NK karts nuo karto irgi paduoda naujienų. Šįkart dėmesį ji prikaustė nauju singlu „Irrelevant“. Šios dainos pelnas keliaus Michelle Obama įkurtai organizacijai „When We All Vote“, kurios misija edukuoti žmones apie rinkėjų teises ir balsavimo procesus. Abi moterys siekia padidinti dalyvavimą kiekviename JAV rinkimų cikle.

Harry Styles šovė dar vieną hitą

Pirmasis Harry Styles singlas šiemet – „As It Was“ – vis dar laužo rekordus, o kaip seksis antrajam – „Late Night Talking“? Beje, naujos dainos vaizdo klipo režisierius yra tas pats kaip ir „Watermelon Sugar“ – ar atpažįstate braižą?

Alicia Keys ir jos iki šiol ambicingiausias albumas

Alicia Keys neišsemiama. Ji savo džiaziniu, ritmenbliuzo ir neo-soul muzikos ritmu pagauna akimirksniu, o jos kuriami vaizdo klipai tik pagilina muzikinę patirtį su ponia Keys. „Come For Me“ singlas skelbia ir žinią apie „Keys II“ albumą, kuris išeis rugpjūtį. „Rolling Stone“ žurnalas šį albumą jau dabar vadina ambicingiausiu darbu šios atlikėjos karjeroje.

Beyoncé irgi grįžta, ir su trenksmu

Šis Beyonce energijos užtaisas pavadinimu „Break My Soul“ irgi skelbia naujieną apie scenos karalienės albumo „Renaissance“ pasirodymą dar šią vasarą. Beje, ar šioje dainoje atpažįstate devyniasdešimtųjų house muzikos klasikos kūrinį? Taip, „Break My Soul“ girdimi „Show Me Love“ semplai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją